Publicerat: 2011-08-20 Klockan: 21:30:09

klyx...

inlägget försvann... skulle ta bort ett misslyckat sms-inlägg och råkade ta bort detta inlägg. det var inget bra då jag hittade tillbaks till hannas blogg via en av kommentarerna. hanna om du läser detta igen så skriv gärna en ny kommentar så att jag hittar tillbaks till dig. jag trodde du hade slutat blogga men du hade ju bara bytt blogg!

ja vad var det nu jag skrev i detta inlägg?

stök och bök med magen är numera vardag. noahs vardag. sadjads vardag. då magen ska skötas efter frukost så blir det sadjads vardag.



det sista är att vi skulle testa med klyx för att se om det kunde få fart på magen. en viss skillnad märkte sadde men inte en ofantlig skillnad. vi får se hur det blir dagarna efter klyxet.

men idag återgick vi till vårt gamla hederliga resulax. kanske blir det klyx någon gång i veckan och resulax de andra dagarna. till en början....



Kommentarer
Postat av: Jenny Strömgren

Använder ni slang att föra upp klyxet med? Slangen kan man föra upp rätt långt så var inte rädd för det. Man kan sätta glidgel på slangen går det lättare. Sätt spruta in klyxet långsamt och hålla ihop flaskan när man drar ut allt annars blir det baksug och klyxet kommer tillbaka i flaskan. Men allt detta vet ni säkert så det blir nog bara upprepning.Freja har den största flaskan på klyxet nu och det fungerar bättre men hon är ju äldre än Noah. Hoppas att det "löser" sig med bajseriet. Ring om det är något. Kram

2011-08-21 @ 08:03:23
URL: http://fjallblomman.bloggplatsen.se
Postat av: Maria

Läser Jennys inlägg ovan men som du berättat så verkar det inte riktigt som ni behöver använda slang (inte i dagsläget eller hur?) Noah har ju lite problem men blir det ingen större skillnad med klyx än resulax så kanske det räcker med resulax. Iaf så länge Noah äter, sover gott och inte verkar alltför besvärad av magen. På Alice märker man rätt fort.

kramar

2011-08-21 @ 08:32:24
Postat av: Åsa.H

NI har väl fått så att ni kan använda "slang" även om man inte behöver föra upp den så lång så är ju den mycket mjukare än den hårda "pipen" på flaskan.

2011-08-21 @ 19:27:24
Postat av: Anna

Var det jag menade med slang oxå då jag skrev det förra inlägget. Slangen är nog inte mest för ngn med mer "problem" bara, den är ju så mjuk och följsam att även om man bara ska in ett par cm är den skonsammare. Hålen på slangen är dessutom åt sidorna så man trycker inte in bajset om det är en "propp" i vägen.

Skicka mig adress om du vill ha några att testa med, vi har många men tack och lov är det få som används nu en tid.

Kram o lycka till!!!

2011-08-21 @ 19:32:37
URL: http://annaochfamiljen.blogspot.com
Postat av: Hanna

Hej!! Här är jag!

Jag bloggar inte så mycket, trist nog...



Hann du läsa kommentaren? Vi fick oxå klyx till Elias. När han kom från sjukan precis, en sån liten kille och så stora klyx! Usch och fy!!



2011-08-21 @ 21:15:07
URL: http://beinghanna.blogg.se/
Postat av: Josefine

tack för era kommentarer - igen!



nej vi har inte fått ngn slang men jag är aspirant på en. anna - vore väldigt tacksam för ett prov eller två. jag har skickat dig vår adress.



ska väl ta mig i kragen och höra med vin om slangar. eller med tarm. men tror att vin hade bättre om jag inte minns fel från info av therese.



kram till er alla

2011-08-21 @ 22:23:53
URL: http://josephines.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Prata med tanterna på tarmterapin och säg att ni vill ha "tappningskatetrar herrmodell" och 60ml sprutor - mycket användar vänligare än klyx förpackningen.

Lycka till :-) och hör av er om ni behöver tips.

Kram

2011-08-22 @ 11:28:24
Postat av: Åsa.H

Pernilla. Vad sprutor hur menar du? Hur gör man då? Tacksamm för alla tips och ideer. När vi ger "lill trollet"

klyx så liksom sprutar det ut igen medans vi ger honom alltså.

2011-08-23 @ 20:14:09
Postat av: Pernilla

Åsa, maila mig på [email protected].

2011-08-24 @ 10:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0