Publicerat: 2010-10-13 Klockan: 21:29:24

ViN

dags för fixa det här med magnetröntgen nu! då måste man förberda sig med emlaplåster! ett på vardera hand för att vara på den säkra sidan. vi tyckte vi var jätteduktiga som satte på bägge händerna! eftersom man bara får ha 2 plåster vid denna åler. nu visade det sig (som vi visserligen visste) att noah har ärvt mina ådror o är nästintill omöjlig att sticka. så våra försök med plåster på händerna var odugliga och nästa gång ska vi sätta på dem på fötterna!

 



noah håller koll på vart vi ska! orning o reda med lapparna! inläggning på dagavd för barn. vi som tänkte att detta skulle vara över på ett par timmar blev kvar mellan 8.30-15.30. vi var helt slut!



i väntan på att emlaplåstrena skulle hjälpa så läste vi tidningar! vi hittade en tidning från ilco. ilco är en förening för bl.a. stomiopererade så det var med största inlevelse noah granskade den tidningen. på deras hemsida fanns det info om analatresi som var beskrivet på ett lite annorlunda sätt. klicka här!



waw!! en sjukhusclown här med. noah var helt tagen av siri! när noah blev stucken så blåste siri en massa såpbubblor så att noah skulle ha något roligt att titta på. hon lyckades verkligen avleda honom o tömde hela sin burk med såpbubblor eftersom stickningen tog ganska lång tid.



noah på uppvaket! äntligen fick vi träffa honom igen! nästa torsdag har vi telefontid med vår barnläkare här på ViN och då får vi reda på röntgensvaren.



nu på kvällen är noah sig själv! här kommer ett litet klipp på en av noahs favoritsysselsättningar! ligga i ett av gymmen och snacka på!



Kommentarer
Postat av: Mats

Så otroligt söt Noah är! Bäst är ju bilden på han när han läser tidningen!! Kämpa på och ni är grymt starka alla tre!



Mats

2010-10-13 @ 22:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0