Publicerat: 2010-11-29 Klockan: 20:03:00

Day 11 – Your siblings


min kära storasyster! jessika! hon är 9 år äldre än mig men det varken märks eller syns. en gång i tiden gjorde det dock det. när jag var en liten ettrig skitunge och hon var ung tonåring. då var nog ofta syrran till salu.

jag la platsinsekter i hennes säng (hon hatade dem!). jag tjuvlyssnade på hennes samtal innefrån klädkammaren och satt med pappas verktyg och gjorde spökljud i telefonen. när hon öppnade garderoben satt jag gömd i mörkret bland alla kläder så hon trodde väl knappast att hennes femåriga syster satt där...

listan kan göras lång!

men sen kom den där historiska dagen då jag helt plötsligt blev accepterad som en jämlike av min syster. sedan den dagen har vi en fantastiskt fin relation.

jag ser upp till min syster och har alltid kul med henne och hennes underbara familj. hon är världsbäst på att lyssna och hjälpa till.

hon är dock lika tjurskallig (om inte mer) som jag kan vara så ibland gör vi bäst att bara låta varandra vara. som om vi ska bestämma något och inte är överens. då kan vi bara ta en paus i 5 min och fortsätta sedan. dock har det bara inträffat högst 5 ggr för oftast känner vi likadant!

hon är världsbäst min syster!

älskar dig syrran!


foton tagna av anna

 

 

 


Kommentarer
Postat av: jessika

Älskar dig med lillasyster!

2010-11-29 @ 21:41:18
Postat av: Pappa

Härligt med två så härliga barn . Älskar Er med hela mitt hjärta .

2010-11-29 @ 22:58:32
Postat av: Pappa

Härligt med två så härliga barn . Älskar Er med hela mitt hjärta .

2010-11-29 @ 23:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0