Publicerat: 2010-11-15 Klockan: 21:20:02

dags igen

då var det dags igen. för tredje gången ska vi åka till alb för att operera noah.

den 7/12 ska noah opereras. då ska stomin läggas ned. vi åker den 6/12 och kommer vara på alb under veckan. dubbla känslor. precis som sist. skönt som bara den att komma ytterligare ett steg framåt. men det som inte är lika kul är sjukhusbesöket, SÖVNINGEN och det som komma skall efter. de andra två gångerna har det varit tillfälliga saker som stomi och sondering. men efter denna operation är det dags för det "slutgiltiga resultatet".

hur kommer det fungera för gossen? att han kommer behöva gå hos tarmterapeuter mer eller mindre under hela livet vet vi men inte hur det kommer gå och i vilken utsträckning han kommer behöva ha hjälp..

när jag pratade med operationskoordinatorn idag så sa hon åt mig att ringa till noahs läkare i norrköping och kräva ett besök och spänna ögonen i dem. för noah ska inte vara sjuk såhär länge. och absolut inte ha nattlig hosta så här länge. då kommer han inte få opereras.

sagt och gjort. imorgon ska vi till vc för att träffa läkaren och på fredag ska vi till sjukhuset för att träffa astmaläkaren.

hoppas hoppas att han hinner bli frisk tills det är dags!

Kommentarer
Postat av: Maria och Alice

Självklart kommer även denna operation gå bra ! Noah är van nu ;-) Sen hoppas vi på att det kommer gå så bra som möjligt efteråt med bajsandet mm. Man har ju ingen aning vad framtiden ger för våra små. Tack vare bla gruppsidan på facebook har vi ju fått inblick i andra barns liv med analatresi. Hög eller låg - ser väldigt olika ut hur det funkat med deras magar. Som tur är finns det hjälp att få och vad gäller Noah får vi bara hoppas på det allra bästa !

2010-11-16 @ 07:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0