Publicerat: 2010-05-31 Klockan: 13:51:26

gudfars kicka!



här ser ni gudfars kicka i sitt esse! sadde var så stolt över matilda i fredags när hon plockade fram öl efter öl från kylen och ställde dem fint på rad på bordet.

inte nog med att hon ställde dem på bordet. sedan såg hon en njutning i att räkna dem!



ser ni så lyrisk matilda blir när hon upptäcker så många burkar det står på bordet;)



jaja matilda. visst att du kan teckna och visar tydligt vad du vill med burkarna så får du faktiskt vänta x antal år till innan du får smaka!



vi hade alltså lilltjejen sovandes hos oss fredag - lördag och då åt vi tacos tillsammans! som matilda älskar. särskilt tacoköttfärsen! vi hade den lilla såsen till bords (en present från pierre o julia).



det skålades och mystes för fullt! första gången matilda smakade på en festis;)



vi hade en toppenkväll, toppennatt, toppenmorgon och toppenförmiddag! tack för att vi fick ha lilltjejen hos oss en natt!!

Kommentarer
Postat av: Milla

Gud vad mysigt ni verkar ha haft, fast lite snålt att hon inte fick smaka =). Det är vi som ska tacka som fick en lugn kväll på tu man hand och med känslan av att hon är i trygga händer.

Puss puss

2010-05-31 @ 19:18:33
URL: http://www.cmillis.blogspot.com
Postat av: Annie

Hahaha! Det är väl Oskar som har lärt henne att man måste räkna ölen varje kväll så att man har koll på dom. Något hon kanske inte kommer att uppskatta när hon är femton och ska sno några burkar..=)

2010-06-01 @ 15:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0