Publicerat: 2010-04-21 Klockan: 21:27:33

mammaumgänge

nu är det officiellt.

jag har gått in i en ny pakt. en sådan där pakt man tidigare sett på stan och tänkt att "jaja har de inte sina vanliga kompisar kvar" eller "är alla kompisarna gravida samtidigt".

jag är där nu. jag är nog till och med steget värre...

jag har idag träffat ett gäng blivande mammor. vi har aldrig setts tidigare (bortsett från carita) utan träffats på ett forum på nätet. (ja det var det jag menade med värre...)

alla ska vi ha barn nu i sommar och vi bor i norrköping. det var ett trevligt och lättsamt gäng och jag tror vi kan ha mycket utbyte av varandra! eftersom det ej blev halvars idag pga vädret så tar vi det nästa gång i maj. idag blev det tre timmars fik på skafferiet istället!

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Tror faktist inte att du är värre Jossan.. :) Så du kan vara lugn.. ;) Tror faktiskt att det är ganska vanligt att träffa blivande föräldrar via nätet. Matilda gjorde det, de var ett jättestort gäng, som träffades via familjeliv. Hoppas du mår bra! Vore kul att ses ngn dag! Kram kram

2010-04-22 @ 12:19:14
Postat av: mona

Va kul :) tror ja oxå borde våga o gå med i forum som andra gravida är med i..Ja tror du är den ända i norrköping ja är bekant med som är gravid.. hehehe.. mina närmsta vänner är ju tyvärr inte i det stadiet änn.. ser fram emot din förlossningsberättelse sen på bloggen.. :) Det börjar ju närma sig ;) Hälsa sadde

2010-04-22 @ 17:21:14
Postat av: Josefine

mimmi - säg ett datum så kommer jag!

mona - häng på oss i familjeliv! vi är en tråd som heter norrköpingsmammor sommaren 2010 (tror jag...)

2010-04-22 @ 19:19:40
URL: http://josephines.blogg.se/
Postat av: jessia

hejsan hoppsan gud vad skoj =) alltid trevligt för skruttens blivande vänner med

2010-04-23 @ 09:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0