Publicerat: 2010-04-06 Klockan: 18:13:49

gudföräldrar

igår var vi på ikea och shoppade saker till skruttens rum (och lite mer såklart). eftersom vi inte är några skruvare så hade vi proffshjälp!



familjen myrberg kom till undsättning och hjälpte oss med det mesta! under tiden som sadjad och jag höll dem sällskap, lagade mat och tog hand om matilda så satte de ihop ett nytt vardagsrumsbord, en bokhylla med tillhörande 8 lådor, ett klädskåp, en byrå, en kökspall, en barnstol och en spjälsäng... ni hör att det är mycket saker! de fixade det på mindre än 4 timmar..... are u impressed?? I AM!



matilda var såklart tvungen att få pröva skruttens säng och boll! hon godkände det! något mer hon godkände var att låta mamma och pappa få ett "extrabarn". vi frågade nämligen milla o osse om de ville bli gudföräldrar åt skrutten och de sa ja! efter den frågan var de extra varsamma om sakerna som de monterade upp!







vi var på min mosters 60 årskalas i söndags. eftersom jag ej vet vilka av alla personer som vill vara med i en offentlig blogg så lägger jag inte upp några bilder förutom på världens starkaste pappa;



pappa var den enda som kunde sträcka ut sina armar och hålla stolen rakt ut på detta sätt. kusin kalle avancerade efter ett tag och kunde nästan lika bra som pappa. alla andra gav upp eller klarade det inte! det blev en rolig och spontan stolhävarövning!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Måste bara säga det där soffbordet är extermt snyggt, har med ett sån fats i björk :)



bra och anlita proffs, och kul de ville bli gudföräldrar :)

2010-04-06 @ 19:44:10
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Milla

Tack för vi fick förfrågan och vi är otroligt stolta över att få vara en sån stor del i skruttens liv. Det var förresten bara roligt att skruva lite, vi slapp ju städa =). Ja Matilda tyckte att sakerna höll bra men hon tyckte nog att de röda lådorna var lite för tunna för att klättra i =).

Puss puss

2010-04-06 @ 19:47:49
URL: http://www.cmillis.blogspot.com
Postat av: Pita

Betyder detta att jag slipper hålla på idag!!!

Ikeafritt så att säga!



Stort grattis till er båda!

2010-04-07 @ 07:40:18
Postat av: Josefine

pierre - haha... inte helt.. det finns lite kvar till dig. lite el och saker som ska upp på väggar o så! men inget stort kvar!

2010-04-07 @ 10:55:25
URL: http://josephines.blogg.se/
Postat av: L Bågenholm

Smart av er att ha allt klart för den lille, det är skönt den dagen ni kommer hem. Åååååh de första två veckorna tillsammans är så mysiga. Kram

2010-04-08 @ 17:44:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0