Publicerat: 2009-11-15 Klockan: 21:41:21

medelhavet

nu har bråviken fått flytta på sig! för bort med det lite mer "skitiga" vattnet och in med hela klara medelhavet istället. jisses! vi har en hel swimmingpool inne i badrummet nu! ja som ni såg i ett blogginlägg tidigare idag så kom ju problemet tillbaks efter att spolbilen varit här.



såhär såg det ut efter ett tag i badrummet.



först tänkte vi inte göra något eftersom de sagt att de återkommer imorn. men vad fan nu har vi tagit bort x antal liter vatten och det känns som det står orört. vi har byggt upp ett provisoriskt handfat i köksslasken och tar lilla toaletten som toalett utan att spola. ja ni läste rätt. utan att spola. så gud nåde den som blir bajsnödig innan morgondagen. den får knipa eller plinga på hos grannen.



det är sånt här som gör mig glad att vi inte bor i hus. vi hade fått fixa allt själva eller ringa hantverkare hit och dit och sedan pröjsa det själva.

nu ringer vi ett journummer och de fixar det. så ska vi se om malmstaden går med på en liten ersättning såhär innan jul för att det varit ett återstående och ganska stort problem vid två (tre) upprepade tillfällen nu!


Kommentarer
Postat av: josefiiiiiin

Tackar tackar=)=) we want mooore.

2009-11-15 @ 22:19:14
URL: http://aouris.blogg.se/
Postat av: Beauty By Beata

Jaha, är det din pappas! Coolt. Ja, han var så övertygande om att den symaskinen skulle passa mig perfekt så den fick det bli =) Fast, nu när jag tänker efter så var det nog inte din pappa, vet ju hur han ser ut. Kanske någon anställd?

Kram

2009-11-16 @ 19:55:11
URL: http://beatas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0