Publicerat: 2009-05-24 Klockan: 15:01:19

helkväll



igår vankades det fest och det var första tillställningen på länge som vi själva ej var inblandade i att organisera. det var skönt! en hellyckad kväll med fri sprit! vilket passade mig alldeles utmärkt. det var bara att blanda drinkar hej vilt!



några av kvällens gäster. alla fastande tydligen inte på bild och vissa gick hem lite tidigare än andra. min lilla guddotter var inte på sitt bästa humör och ville hellre mysa hemma med mamma o pappa än att dela mamma o pappa med alla andra på festen. observera bilden där sadde blåser sin tröja torr som jag fick ha som paraply då störtregnet plötsligt kom på oss.



det blev bara jag o sadjad som promenerade iväg ut i nattlivet. som på den gamla goda tiden då vi var ute var och varannan helg (vilket jag IDAG är väldigt tacksam för att vi inte är nu. såhär ont i huvudet vill jag ej ha varje söndag)



jag försökte klättra upp till carl i parken men det gick tydligen inte o lika bra var nog det.



vi gick till palace där vi hade en skitbra kväll. vi träffade på hel del välbekanta ansikten som vi dansade loss med under kvällen.



men mest hängde vi med saddes nya polare axelsson aká pokerproffset som vi numera står i stor tacksamhetsskuld till. han envisades nämligen med att bjuda på allt för oss 2. inträde, drycker och trevligt sällskap! du vet axelsson att det hägrar en vilbergenpromenad och middag hemma hos oss snart. allt han ville ha som tack var en promenad runt vilbergen men vad fan en middag kan vi nog slänga ihop också!



efter en helkväll ute så promenerade vi sakta hemåt vid 3 på natten. såhär vackert är det i vår stad då!



vi kom hem vid 4 tiden och jag la mig på spikmattan för att snabbt kunna slappna av och somna. vilket fungerade för ca 4.30 tittade jag på klockan en sista gång! sen så tyckte inte min man att jag var helt normal som la mig på en spikmatta efter en helkväll på krogen. men vem har sagt att det är normalitet jag strävar efter i mitt liv ;)



veckan bjuder på;
må - jobb. träffa mimmi för en promenad.
ti - jobb. träna.
on - jobb. gårdsfest. finalmatch!!
to - jobb. träna. ärenden på stan.
fr - jobb. sadde match. jag ska slappa hemma!!
lö - träna. barnvakt åt ungarna!
sö - barnvakt! kalas för mamma o pappa!

Kommentarer
Postat av: jessica

gud vad härligt gumman verkar som ni haft en riktigt bra kväll.skoj att läsa och massor med bilder

2009-05-24 @ 19:46:39
Postat av: sara

hahahah eller hur vem har sagt att man vill va som alla andra?!Den där spikmattan e ju underbar! Jag förstår dig till fullo ;) Kul att se dig igår! Ni såg ut att ha en riktigt kul kväll!!!Hoppas vi ses snart igen!Puss

2009-05-24 @ 22:28:53
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0