Publicerat: 2009-03-07 Klockan: 00:28:32

hett tips

nyss hemkommen från en helkväll hos milla o matilda tillsammans med karin! god mat och roligt sällskap gjorde kvällen till en kväll med hög mysfaktor. när jag kom hem så höll sadjad på att städa upp efter osse o honom! de har även bokat min och sadjads flygresa till england. så den 24 åker vi och kommer hem på natten den 27 april!!

så ett hett tips inför bröllopsfestens presenter är engelska pund eller helt enkelt pengar till englandsresan!!



Kommentarer
Postat av: Sniken

Haha du måste skämta. DEt är inte bara oförskämt utan också ohyfsat att be om pengar i present. Som jag fattade det så har ni redan gift er. och redan haft middag efter vigseln. är bröllopsfesten en anledning till att bara vill ha gåvor eller? Materialistiskt!

2009-03-07 @ 10:51:07
URL: http://http:www.snaljap.blogg.se
Postat av: Josefine

ehhhh.. du har inte bara fattat fel utan är också föråldrad. vi bjöd på en pizzamiddag efter vigseln med de 36 av våra närmsta som var inbjudna. då var det inga presenter utan det ska bli på den stora festen som vi vill dela med fler av våra vänner. då bjuder vi på middag, sprit och en stor fest! självklart vill vi ha presenter då! vi ÄLSKAR presenter! vi älskar även att GE presenter och gör det ofta! då är det även kul att få presenter tillbaks.



till det att du är föråldrad. visst fan får man be om pengar istället för presenter och sjävklart får våra gäster ge oss vanliga presnter också. men din uppfattning om att det är oförskämt och ohyfsat anser jag är föråldrad eller bara väldigt typiskt svensk! tacka veta jag syrianska bröllop;)men om du har den uppfattningen så är det din uppfattning och jag ska inte ta den ifrån dig. det är din känsla och det här är mina känslor och mina åsikter.



så nej vi har inte bara en fest för att få presenter utan för att få ha en skitkul kväll med alla. både de vi bjöd på bröllopet och de vi inte bjöd. du som har fattat så mycket har säkert även fattat att det var ett "hemligt" bröllop så vi gjorde en liten sak av själva vigseln.



nu min fråga till dig du kära anonyma läsare; brukar du inte ge presenter efter en "vanlig" vigselakt? om inte så är det oförskämt och ohyfsat. men just det.. det var ju pengafrågan som brända i dina ögon. glömde bort det

2009-03-07 @ 13:32:33
URL: http://josephines.blogg.se/
Postat av: Malin

Nämen hallå det är väll beter att tal om vad man önskar sig å i så fal få pengar. Än att man får en massa saker man inte har någon glädje av. Jag ger hällre pengar en att jag ska köpa för att köpa när jag ska ge bort något Oavsätt om de är bröllop, födelsedag, jul eller vad som häls. Bara min åsikt. Jag har varit på bröllop där brudparet enbart önska sig pengar till sin bröllopsresa. Sedan fick dom ju inte bara pengar från alla. Du gör rätt Josan



2009-03-08 @ 01:19:58
URL: http://Har Tvärr Ingen
Postat av: Philip

Alla gör som det passar dem bäst!!!!! Själv gifte vi oss i London och hade två separata fester efter det. Det fungerade helt perfekt och vi hade möjlighet att umgås med alla när det vara många vänner och släkt som vi ville dela glädjen med!!! Vad man önskar sig är var och ens privatsak och angår ingen annan.( Vissa bekostar allt själv, andra blir sponsrade................)!



Mvh Philip

2009-03-08 @ 17:00:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0