Publicerat: 2009-03-24 Klockan: 12:49:24

ett eget släkte

tandläkare... vad är det med dem egentligen? jag har nog skrivit ett liknande inlägg en gång men jag förundras så mycket av detta släkte att jag måste "hedra" dem ännu en gång.

välkommen josefine. hopp upp i stolen. vad händer sedan. jo en bedövningsspruta bara sådär. jag var inte ens beredd... jag visste inte ens att jag skulle få bedövning. sedan var det dags för "ingreppet" och vad händer då? ja inte fan vet jag för det får jag ju ingen som helst information om. det enda som sker är att jag får en sak som ser ut som prinskorv fast i frigolitmaterial instoppat i munnen, i den här monteras sedan något in som ser ut som en fällkniv. sedan sätts det in 2 olika sugapparater, en slags borr och 2 händer.

okej - fixa bara mina tänder jag behöver inte veta vad som sker. men det är nu det mest komiska sker.

en konversation.... eller ja tandläkaren och hans assistent börjar prata med mig... ehh.. det är lite svårt att svara just nu. så jag gurglar något till svar som tydligen gjorde dem nöjda. sedan protesterar jag. jag tänker fan inte ligga och gurgla och på kuppen nästan kvävas. detta förklarar jag på ett vänligt sätt efter ingreppet. och nej de hade ju mest frågat för att vara trevliga. hmm...

slutsumman av piercingincidenten blev 1350 kr. den 1/4 ska jag dit igen och bli 700 kr fattigare då... herregud.



idag fick jag ett mess från jecka som undrade om vi ska ha earth hour på festen på lördag. om fler kommer undra så tänkte jag att jag svarar här. nej vi kommer inte ha det. hade vi varit mer miljöbitna både sadde och jag så hade vi kanske arrangerat det så det passar. men nu tänker vi som såhär istället. 72 personer lämnar sina hem denna kväll - om ni antar utmaningen att släcka alla lampor ni har under den tiden så åstadkommer vi mer än en timme. då gör det inte så mycket om vi håller en lokal tänd under kvällen! antar ni utmaningen?

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Jag tycker utmaningen är genial..Jag antar den!:)

2009-03-24 @ 19:34:42
Postat av: PB

Me too ;)

2009-03-24 @ 20:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0