Publicerat: 2009-06-24 Klockan: 22:17:14

strawberry daquri

slurp slurp slurp.... de slinker ner som om det vore läsk. farligt farligt. särskilt i värmen! men oj så gott. ja eftersom jag varken dricker vin eller öl blir det cola light, strawberry daquri samt brezzer för min del. mums!

nu har det varit helt underbart väder i 2 dagar. HETT. men det är väl så det ska vara. vi har växlat mellan att vara inne och ute då e ofta föredrar att vara inne och mysa. men i förmiddags hade vi 5 timmar ledig tid och då låg vi och svettades i solen konstant.

nu har vi bara en och en halv dag kvar här i medelhavsvärmen. men då får vi istället komma hem till ensjövärmen som jag hörde ligger och drar i hela norrköping. *internskämt* jävligt roligt sådant efter ett par av rubriken.... ;)

men hur som helst så verkar det vara sommar överallt så det ska bli alla tiders. blir att flytta ut till landet på söndag!

grattis myrbergs som har slagit på stort och köpt radhus nu när vi är borta! i september blir det att bära lådor igen! hej och hå!

Kommentarer
Postat av: Milla

Er kan man alltid lita på =). Vad härligt att ni har haft det bra men vi saknar er och det ska bli mysigt att få träffa er när ni kommer tillbaka. Puss puss

2009-06-25 @ 08:05:58
Postat av: johanna

ohh det är så gott...vill ha!! =)

2009-06-25 @ 20:50:05
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: johanna

ohh det är så gott...vill ha!! =)

2009-06-25 @ 20:50:06
URL: http://misseverything.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0