Publicerat: 2009-01-04 Klockan: 18:06:39

bröllopsbloggen

här kommer den! den utlovade bröllopsbloggen! vi vaknade ganska tidigt och sadjad stannade kvar hemma medan jag gick och postade festinbjudningarna till den kommande festen. sedan kom milla och hämtade mig och vi åkte till sussie som gjorde oss fina både med smink och diverse tångar till håret!



sedan kom sadjad och då fick vi träffas för första gången i våra fina kläder!



efter vårt första möte åkte vi till statsmuset för att möta upp lotta som skulle fotografera oss. vi skulle vara ute egentligen men vädret gjorde så att vi fick kliva in och fota oss där! här kommer några bakom kulisserna foton.



nu kommer blandade bilder från lottas kamera. kanske de fotona ni väntat på... eller redan hunnit se på pixbox och facebook.



efter fotograferingen som tog lite över en timme så åkte vi till kyrkan där vi fick vänta i brudkammaren innan det var dags att tåga ut kl 15.00. prästen kom in och pratade med oss och gjorde oss förebedda på det som skulle hända. kl 15 hörde vi kyrkklockorna ringa och efter det hördes pianospelet som skulle locka ut oss. vi gick in till låten sång till friheten.



när vi kommit fram så började anna-carin sjunga den första sången som var den bästa dagen av marie fredriksson. sedan började prästen, per boo, att tala och hade vigselakten för oss. vi gav varandra löftena själva och det kändes helt rätt. de två psalmerna som sjöngs under akten var vi lyfter våra hjärtan samt guds kärlek är som stranden. vår kantor, ulf tellin kompade på piano under alla låtar. sedan så sjöng anna-carin den sista låten vilken var av längtan till dig av åsa jinder. jag grät lite titt som tätt under hela vigseln och sadjad tårkade några tårar han också! vigseln var perfekt förutom en sak, prästen glömde bort vår puss! men vi fick pussas mycket sen istället!



vi gick ut från vigseln till låten can´t take my eyes off you. väl ute möttes vi av vissel, hurrarop och rosenblad.



efter vigseln promenerade vi till pappa grappa och åt pizza :). det hölls lite tal och vi kramade om varandra ännu en gång. sedan åkte jag och sadjad med stina och lotta till arlandastad där vi övernattade innan det var dags för egypten.




det var 36 bjudna gäster, de som kom var; mamma, pappa, syrran, walle, gustav, emil, farhad, soheila, bahareh, lars, milla, osse, christian, jennie, jecka, danne, erika, tomas, caroline, fredrik, mimmi, karin, conny, lotta, tomas, stina, daniel, eljas, marina, adel, fatemeh, forough. de som fick förhinder var jonas, charlotte, muller och andreas. sedan hade vi två som smet in i kyrkan som det var väldigt roligt att se, det var jonte och sussie!

tack för att ni förgyllde vår dag!

Kommentarer
Postat av: Milla

Gud vilka fina bilder, Lotta är verkligen superduktig.

Puss

2009-01-04 @ 18:24:39
URL: http://www.millasblogg.com
Postat av: erika

TACK själva gumman! Det var supermysigt och en otroligt fin ära att ni bjöd mig och min älskade att få fira denna dag med er! Vi ses imorgon!



Och du.. jag hoppas kommunen förstår förvirrade mig.. hihi. Du får ha tålamod med mig. Jag lär mig sakta. haha

Puss

2009-01-04 @ 19:32:04
URL: http://erika81.blogg.se/
Postat av: Lina

klart jag menade er! :)

Favoritbilden är den när Sadjad kysser dig på skuldran, superfint!

2009-01-04 @ 19:43:29
URL: http://linamarcela.blogg.se/
Postat av: Sadjad

Puss! (har ej ord för den dagen) Älskar dig

2009-01-04 @ 20:11:50
Postat av: Johanna

Fint blogginlägg.... o ni va verkligen jättevackra på er stora dag! =) Kram till er båda... från oss

2009-01-04 @ 22:18:26
URL: http://jojoroos.blogg.se/
Postat av: sara

åh tack desamma!

grymt vackra bilder! kram på er

2009-01-05 @ 00:25:24
URL: http://sarase.blogg.se/
Postat av: Sandra,Loa,Zack och Zigge

Jätte fina bilder och ett stort grattis till er..

2009-01-06 @ 12:24:49
URL: http://grabbarnaz.blogg.se/
Postat av: Hanna

Mi är så fina ihop att jag blir tårögd!

Jättefina bilder och den ni hade i NT var helt enkelt perfekt!

Puss och Kram

2009-01-07 @ 17:34:08
URL: http://svansens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0