Publicerat: 2009-02-01 Klockan: 20:27:27

vi har anlänt!



här var medan vi satt i bilen och helt plötsligt blev det snö, sedan kom en välbekant gammal skylt och efter ett tag blev det som ni ser lite kallare...



när vi var framme var det dags att hyra skidor och bara det var en fröjd att se när sadjad skulle göra. här är backarna som vi kommer slira nedför snart!



när vi kom till stugan fick pappa ett paket. det var en första bandet låda som ulla och eva hade ordnat till pappa där det stod hasses skidskola på! klockrent. även en sjukskrivning så sadjad kan sjukskriva sig när han ramlat omkull... det kallas humor på hög nivå.



emil provar spikmattan. sadjad och jag gick ut på promenad och köpte liftkort. jag kommer inte ge mig ut i backen imorn utan väntar tills på tisdag. kanske har jag blivit bättre då!



vi frös i stugan så vi gick in och värmde oss med kläder på. här nedan kommer en som har bastat och gjorde som man ska göra i fjällen....



han vände så snabbt i snöhögen att jag ej hann fotografera det...

sähär ser jag och gustav ut.... vi är då de 2 nördarna i familjen.



tack conny som räddade denna vecka genom att kunna ta reda på vår pukkod till datorn efter att sadjad varit så säker på vår kod!!

Kommentarer
Postat av: Milla

Hoppas att ni får en underbar vistelse och jag hoppas att sadde inte behöver använda lappen =). Puss puss

2009-02-02 @ 10:44:57
URL: http://www.millasblogg.com
Postat av: Hanna

Åh vad roligt! Hoppas de blir en supervecka! Kram!

2009-02-02 @ 19:17:39
URL: http://svansens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0