Publicerat: 2009-08-07 Klockan: 06:22:51

michele 23 år

grattis lilla ängel...

idag fyller du 23 år. tänka sig... undrar vad du skulle ha gjort nu? kanske skulle du nyss varit klar med någon utbildning till reseledare eller kanske arbeta i en djuraffär. i vilket fall som helst skulle du en dag som denna ha gått ut i värmen och solen och njutit av dagen, legat vid stranden och badat och solat och druckit en paraplydrink medan du lyssnar på någon musik som du alltid gjorde.

du borde finnas här kring oss. du borde skratta tillsammans med dina bröder och systrar och din övriga familj. vi borde skicka några mess till varandra och jag skulle skriva att jag skulle ta med dig till smultronstället och bjuda dig på glass snart för att du fyller år idag.

men nu ägnar jag istället mina tankar till det som har varit och minns dig som den glada sprudlande tjej du var innan sjukdomen kom och som du även orkade vara under tiden. du kommer för alltid att finnas i mina tankar och hjärta. men nu för tiden minns jag dig enbart med glädje. dock är min högsta önskan att du skulle ha överlevt skiten och funnits kvar här!

älskar dig snuttunge....






Kommentarer
Postat av: jESSI

FY TUSEN SÅ ORÄTTIVST!!!!!!!! tårarna rinner nerför mina kinder...............MICHELLE VI SAKNAR DIG!

2009-08-07 @ 08:16:46
Postat av: jessica

FY TUSEN SÅ ORÄTTIVST!!!!!!!! tårarna rinner nerför mina kinder...............MICHELLE VI SAKNAR DIG!

2009-08-07 @ 08:17:08
Postat av: Emma

Saknar min snutt ständigt, tänker ofta varför just hon?! Har gjort en tatuering till minne av henne på underarmen som betyder "Ängel".

Hon var min bästa vän.



Hoppas allt är bra med dig.



kram/Emma

2009-08-07 @ 23:18:37
URL: http://shortis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0