Publicerat: 2008-09-20 Klockan: 19:32:33

tårvarning

http://jagefrisk.blogg.se/index.html    - maddes blogg

http://therealcolombo.blogg.se/         - maddes pojkväns blogg

http://levaidag.blogg.se/                      - maddes mammas blogg

gå in och läs dem. någon dag när du har tid. när du vill ha lite eftertanke. kanske behöver dina tankar omvärderas. kanske måste du prioritera rätt. dessa tre bloggar vittnar om att livet inte alltid blir så som man tänkt att det ska bli. hittade maddes blogg via saras ( http://sarase.blogg.se/ ).



jag är fast i bebisträsket. tycker det är ofantligt kul att para ihop bilder och se hur bebisarna kommer se ut. jag och johnny depp fick en riktigt söt dotter.. tehe. jag och sadjad fick en liten indiantjej vid namn destiny.



ja helt klart så är hon söt. men jag har förstått att datorn vill att våra barn ska ha stora näsor. det är bara att inse! det kommer nog mer bebisar framöver. kanske ska jag retuschera sadjads näsa som den skulle se ut utan att vara bruten så får vi se vad datorn säger då. ja det ska jag testa. men det är min del att den är så bred. eller min och min mamma och pappas del :). det var så enkelt. testade en bild med mig och sedan sadjad innan han bröt sin näsa och då fick vi en "normal" näsa.

Kommentarer
Postat av: annah

verkligen såå sorgliga bloggar :(

2008-09-26 @ 18:38:03
URL: http://glitterflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0