Publicerat: 2008-09-09 Klockan: 18:48:11

besvikelse

gud vad jag har varit ledsen idag. igår fann vi lägenheten, den lägenheten med stort d. vi var först att titta på den och först att anmäla vårt intresse via mail. jag har ju hela tiden sagt att vi vill ha en lägenhet med balkong och helst på söder. men jag har skojat och sagt att vi kommer hamna i en trea mitt i stan utan balkong. så var denna lägenhet. men det gjorde ingenting för den var fantastisk. den var öppen, ljus, högt till tak och stora härliga fönster. det var hög charmfaktor men inte lika hög fräschfaktor. men icke sa lundströms. tydligen hann de som tittade på lägenheten efter oss före på något suspekt sätt. det känns som något inte gått het rätt till. jag kände mig så orättvist behandlad och har skrivit mail och sadjad har ringt. men de har redan gett lägenheten till de andra.

FUCK!

men skam den som ger sig. nu har vi varit och tittat på en på st olofsgatan. komisk planlösning med minimalt kök. men vi fick sätta krav och önskemål. det har vi gjort. de kommer baxna när de kommer till jobbet imorn... men men. går det vägen så går det vägen annars fortsätter sökandet. sadjad försökte muntra upp mig med 3 argument. 
1.bättre läge
2.balkong
3. nära milla o osse

hihi... ja ja den som lever får se.

på tal om milla. nu bor jag hos henne medan osse är bortrest till chile. så just nu bloggar jag och mailar hyresvärdar medan hon lagar mat. rättvis fördelning?



Kommentarer
Postat av: Milla

Ja det tycker jag =)

2008-09-09 @ 20:50:32
URL: http://www.millasblogg.com
Postat av: emma

hej josefine är det harméns lgh ni är intreserade av?

sådana fall ville jag bara råda er

2008-09-10 @ 18:04:30
Postat av: Josefine

EMMA! vad vill du råda om? den som bott tidigare eller ngt annat? jag har vetskap om den som bott tidigare!

2008-09-10 @ 21:56:28
URL: http://josephines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0