Publicerat: 2008-10-03 Klockan: 23:59:09

DIVAZ

ja det är sant. vi har återigen setts. det var faktiskt riktigt jäva kul. mot slutet så var det ju inte så många av de forna deltagarna som dök upp på våra träffar av olika anledningar. det var jag, jecka o pb som höll stommen och det var inte hållbart då vi var vana att vara ett gäng med snackiga tjejer. men nu tg erika initiativet till en återträff och det var välbehövligt!  vi passade redan nu på att boka in nästa träff, i början av november hos annie. istället för varje vecka kommer vi nu ses var fjärde till sjätte vecka och det är nog en intervall som kan vara funktionell.



det var en av veckans höjdpunkter. för att inte tala om den sjukt goda kladdkakan... hmmm...



annars så har jag o karin varit på två väldigt givande dagar om pbs och om lärledarens roll. det var många forskare som sa sitt på ett fackspråk och det var många skolledare som deltog. i min lärgrupp var det jag från förskolan och sedan arbetade de andra med barn från 10-20 års ålder. ja så det var med andra ord mycket givande. läses med en ironisk underton. fast jag fick tips och idéer om hur jag som lärledare ska kunna föra ett lärande samtal vidare med utmanande frågor. så jag går iaf därifrån med någon behållning.

vad sker i helgen? vi ska vara stödfamilj. denna gång blir det bowling! sen ska pierre komma förbi och visa mig lite finesser och inställningar med vår nya hd-videokamera och hur dess program fungerar.

Kommentarer
Postat av: sara

Är det du och Sadjad som är stödfamilj eller är det din familj?Det är fint att det finns människor som ställer upp...kramizz

2008-10-04 @ 09:27:46
URL: http://sarase.blogg.se/
Postat av: Beauty By Beata

Vad söt du är =)

2008-10-05 @ 13:20:45
URL: http://beatas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0