Publicerat: 2008-03-21 Klockan: 18:12:50

påskmys



vi var där! påskägg. god 3-rättersmiddag och påskpresenter till alla. waw. det blev en given succé. efter god middag och titt på alla tekniska inköp (pierre jag vill nog ha en likadan videokamera) så bar det av till sängen.



där blev det inte så lugna aktiviteter som det var tänkt utan mer eller mimdre brottningsmatcher tills pappa kom och avbröt då det inte var lämpliga aktiviteter i hans nya (läs dyra) säng. men inte deppade vi för det. utan som traditionen följer åkte vi till kårtorp för att se om påskharen varit framme. och tänk att det hade den i år igen. ungarna blev så glada över alla ägg de hittade...



som ni ser var inte vädret det bästa. men vad fan gör man inte för traditioner. nu sitter jag hemma och har rast. ja sadjad sa att jag fick rasta ett tag. han har nämligen date för mig. han står just nu och lagar mat och sjunger på viva ronaldo. tydligen en ny låt som den fantastsika man unitedklacken kommit på. ( och ja youtube går för fullt med klacksånger.. visste ni att det finns ngt som heter footytube. helt galet..) den fina tulpanen ni ser kommer från stina som var här igår. vi åt hemmagjorda pizzor, drack asgod xcider spring. jag säger bara gå och köp. de finns bara en kort tid. sedan kollade vi på tv och satt och skrattade till american idol till ca 1.. tokigt!

nu ska jag softa ett tag i soffan innan det är dags för middagen. imorgon kommer mamma o pappa och hämtar oss vid 12. för att åka till stockholm och fira iranskt nyår.

GLAD PÅSK!

Kommentarer
Postat av: Milla

Det låter som om ni har en underbar fredag. Hoppas att resten av helgen blir mysig. Ses på tisdag. Puss puss

2008-03-21 @ 18:28:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0