Publicerat: 2008-06-06 Klockan: 19:59:31

lyxdagen som blev kräksdagen


ja idag skulle jag o sadjad haft vår efterlängtade lyxdag. det skulle bli en fantastisk dag med frukost på grand, mingel på stan o solsken i blick. det blev allt annat än en fanstisk dag. jag vaknade i natt och mådde så illa så. efter en timmes vridande i magsmärtor gick jag upp o kräktes 3 ggr. detta hjälpte inte o jag mådde fortfarande dåligt. lite senare kräktes jag 3 ggr till. usch. fy. blä. jag såg hela middagen från gårdagen. usch. fy. blä. det tillkom feber och en trötthet plus värk i hela kroppen. men sen så är det ju josefine vi pratar om som vägrar vara sjuk. så upp o ut. gjorde ett ärevarv på stan innan jag däckade i sängen igen. nu är jag bara hungrig. illamåendet har gått över. vi får se vad detta leder till.



måndagen aptmöte. ja som ni ser så var det en sjuk succé.



gårdagens middag. det visade sig att jag glömt min kamera på jobbet så jecka o danne var snälla o skjutsade dit oss på kvällskvisten. det var en rolig kväll!!



ändå hyfsat fräsch efter 6 spyor...... hihi.... men jag orkade inte kosta på mig ett leende. ja det var den lyxdagen det. men men det kommer fler tillfällen.

Kommentarer
Postat av: Ullis

Tänkte mest att du såg glad ut=), men säg till om du vill ha bort den. Tack för fixandet, var riktigt kul! Hoppas att du mår bättre idag. Kram!

2008-06-08 @ 14:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0