Publicerat: 2008-06-01 Klockan: 18:52:24

klassfest NS3F

ja o så var det då dags för klassfest! 9 år sedan vi hade vår studentvecka o det firade vi med att ha galej hemma hos mig. dock blev det långt ifrån hela klassen men vi som var där hade riktigt kul!!



jag hade gjort ordning en vägg med gamla klassfoton o tidningsutklipp. plus att jag hade letat fram alla gamla fotoalbum o en "vännerbok", det blev succé.



några av de gamla klasskamraterna! bland annat i full färd att titta i fotoalbum!



som ni ser så blev väggen med bilderna en succé där alla läste o mindes sina gamla kamrater!



caesar hade köpt champagne som han bjöd alla på. han var även den enda som hade fått sin yrkesdröm i uppfyllelse. han skrev för 9 år sedan att han ville bli advokat och det är han idag! härligt kämpat! efter ett par timmar bar det av till bomull!



där mötte jag bland annat dessa juveler! som ni ser är min sambo mer än salongsberusad. vilket resulterade i en massa manchester united sånger och terror mot insekter. syster o wallentin var även de på bomull.




idag har sadjad date! vi har legat i folkparken i flera timmar o han har köpt picknick, tidningar o glass. han vet vad jag vill ha ut av en date! nu har jag egentid innan middagen och en film! som ni ser har jag en snygg kompress över tatueringen. och ja det har blivit en snygg ruta där nu!

veckan..
må-jobb, möte, match
ti-jobb, middag hos erika med jecka o caroline
on-jobb, mer jobb, träning
to-jobb, middag hos oss med davidsson/gillbergs
fr-lyxdag
lö-slapp på stan fotboll!! em börjar ju!
sö-fotboll

Kommentarer
Postat av: Malin Eklöf

Det var en kalas-kväll, tack så mycket ni som fixade! Kalasbra jobbat!
Det kändes som om att det var vi återigen var inblandade i student-veckan...förutom att jag numer blivit så vuxen att jag aldrig skulle palla mer eän en fest åt gången!!!

2008-06-02 @ 14:56:32
Postat av: sara

Guuu va roligt med klassfest!Vill/Ska med ha det när det närmar sig :)Jag tyckte inte den jag har gjorde ont, fast den va ju lodrätt på ryggraden! Vill ha en ängel,tror den ska va på vaden där vid knölen om du förstår va ja menar :) kram!

2008-06-02 @ 23:48:21
URL: http://sarase.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0