Publicerat: 2008-02-06 Klockan: 15:52:33

datorfri

det har varit underbart. gud vad jag är motsägelsefull nu. jag älskar min dator, tror mig knappt kunna överleva utan internet. men ändå så har jag njutit av att inte sätta på datorn. dock har jag haft aningens uns av ångest inom mig. undrar om någon av mina favoritbloggar har uppdaterat, har jag fått något viktigt mail osv. men ångesten har ej varit större än den känsla som infunnit sig av att avstå internet.

men nu är jag nöjd. kanske var det motgångarna jag stötte på i fredags som gav mig avsmak? jaja. det rådde pierre ordning på igår. tack. och tack för maten.

det var fest här hemma i lördags. efter festen gick vi till bomull. där mötte mi love upp. då vi var på bomull hyfsat tidigt så nöjde vi oss runt 2 och stämplade ut.



ja visst elin kom på besök ett tag. det var mycket trevligt. vad som mer var trevligt var att jag fick en present av milla. inte bara en present utan två. en partybok där mina vänner ska skriva meddelanden samt en dvd med klipp från pargaresan. jolly fucking great!



mm så skedde detta. det bara hände. but why? kanske just for fun!



så ja! kul hade vi. måhända inte lika mycket röj som i vanliga fall. kanske har vi blivit vuxna. kanske var det inte lika varmt i lägenheten som det brukar vara. kanske var vi inte på hundra. kanske tyckte folk att det var trevligt att faktiskt kunna samtala med varandra. kanske analyserar jag lite för mycket för ett helt banalt ämne.

41390-2812



dygnet innan var vi stödfamilj för första gången. det var roligt och gick mycket bra! så ni som kanske var nyfikna fick stilla er hunger. ikväll ska jag träna. imorgon ska jag på utbildning i linköping om brand. på fredag ska jag på bio med milla. på lördag ska vi ha soheila och lars här hemma på dagen och pink ladies med respektive på kvällen. vi ska fira sadjads födelsedag. han blir ju 27 år på tisdag!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Ja vad kan man säga...Precis så onykter som jag var...framgår ganska tydligt på bilderna..haha

2008-02-06 @ 16:02:19
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: Milla

Kanske lite för mycket analys =). Jag hade i alla fall kul och var glad över att jag inte mådde dåligt dagen efter och det räcker för mig. Puss puss

2008-02-06 @ 16:14:14
URL: http://cmillas.blogg.se
Postat av: Sadjad

Du är helt enkelt bäst...puss

2008-02-06 @ 20:24:23
Postat av: PB

Ha ha sällan jag blir dålig på bild då...alltid ;) Tack vännen för en kanonkväll!!

2008-02-06 @ 20:57:24
Postat av: J

Ja EP är en bra film! Har du sett några andra bra?

2008-02-07 @ 08:48:36
URL: http://starfield.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0