Publicerat: 2008-08-09 Klockan: 18:53:07

fryst banan

ja det är så märkligt som det låter. jag läste ett recept om fryst banan på en blogg. det lät så underbart gott. smält choklad och ha på det på en banan. sen så kunde man ha på vad man ville, typ nötter eller dylikt. jag hade på pärlsocker. på den där bloggen så såg det så sjukt gott ut. ja mitt blev inte en delikatess för ögat men herregud så gott. sadjad sa att jag skulle kunna använda bananen för att slå ihjäl någon med. ja den var hård. men jag har rätt mycket styrka i tuggytorna så det var inga problem. mums!! 



denna helg är vi stödfamilj. vi har varit på landet, gått på bio och sett kung fu panda, ätit på mc donalds och gått promenader. nu är vi hemma och myser. imorn ska vi till busfabriken.

här är en bild på stina från i tisdags. vi skulle gått till pappa grappa men det blev asti. ett ställe som jag varmt kan rekommendera. riktigt gott. sarah var även med på denna middagsdate men ville inte figurera på bloggen.


Kommentarer
Postat av: sara

fryst banan?har jag aldrig hört talas om :)jaa det kanske vore ngt! Tack va go du är :)

2008-08-10 @ 23:13:09
URL: http://sarase.blogg.se/
Postat av: Beauty By Beata

Nej, jag har inte köpt den ännu. Men står inte måtten på hemsidan då?

2008-08-11 @ 13:27:39
URL: http://beatas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Fryst banan, är mums.... har ätit fryst persika med...massor med gott.... har dock aldrig försökt göra det själv ännu.... =)

2008-08-11 @ 21:02:46
URL: http://misseverything.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0