Publicerat: 2007-09-30 Klockan: 22:16:11

olika sorters berusningsnivå

ja så är det. jag begriper det till viss del men vill inte riktigt hålla med. varför blir det så att man får så olika sorters berusningsnivåer på samma mängd? jag har en massa olika föklaringar på gång som var man befinner sig i cyklen, vad man har ätit, hur man mår etc etc. men varför kan man inte få en förvarning vilken berusningsnivå det ska bli.

jag dricker i stort sätt samma mängd var gång jag festar. de flesta gånger får jag underbara nivåer. jaja skippa skitsnacket nu josefine. okej då; de flesta gånger får jag bra fyllor. o sen så händer det. det som ej ska ske. sadjad sa att jag använde ett fjortisord när jag skulle beskriva lägesrapporten: snefylla. den bara kommer. som en jävla påsköveraskning.

jag hade skött mig exemplariskt. men ändå. jo jag  vet jag drack i lite för snabb takt. jag blev illamående. såg dubbelt o var inte världens snällaste 27-åring. (jisses vad gammalt det lät)

men fram tills dess så hade jag en toppenkväll o det är det jag vill minnas och minns :) tack mimmi för en riktigt rolig inflyttningsfest.  tack jocke för skjutsen. tack torin för att du trollade. om jag ändå kunde begripa hur karln gör. o denna gång var han inte ens nykter.



vi alla var på g i mimmis lägenhet.



ja det var ju det därmed trolleriet... fredriks onda fot som gör att han nog ej kan spela på torsdag. gaah...

i fredags hade mi love tappat upp ett bad tills jag kom hem. under tiden lagade han riktigt god mat o sedan myste vi. tack mi love. i lördags tränade jag med syrran o sedan var jag på stan med jecka. riktigt roligt!






41390-2415

Kommentarer
Postat av: Caroline

Aaaoouuchhh... vad har hänt med Lillens fot??? Ett jäkla hål ju! Just det, jag kan inte träna ikväll. jag tränade igår och ikväll är det Andreas träningskväll...jag=hemma med hundarna alltså. puss

2007-10-01 @ 08:17:38
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: Vickzie

Tack för omtanken :) man hamnar alltid på botten bara för att kunna resa sig igen med en erfarenhet rikare. tur att man har världens underbaraste pojkvän o vänner i sin omgivning. Har du haft en bra helg då? Kramar

2007-10-01 @ 23:33:22
URL: http://vickz.blogg.se
Postat av: Vickzie

aa dom vet alltid när dom ska få en på toppen igen :) aa han sa det, hade du kul då på dina tio min? haha. ja va där den helgen ni va utomlands, lägenheten va ju riktigt fin ju. va ni på palace sen eller? kramar

2007-10-02 @ 22:14:46
URL: http://vickz.blogg.se
Postat av: Milla

Fy fan vilken äcklig bild. Tack för sällskapet idag. Puss puss

2007-10-03 @ 21:41:17
URL: http://cmillas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0