Publicerat: 2007-09-17 Klockan: 20:16:51

men byt jobb da for fan!

ja det finns inga prickar over bokstaverna sa ni far lasa med prickar. som i rubriken da. jag tar det direkt sa att jag kan slappna av sedan.

namligen det att vi holl pa att komma till kefalonia. ja jag ljuger inte. det var namligen sa att vi skulle mellanlanda, ja VI skulle mellanlanda for att aka vidare. hon pa ticket sa det. han i gaten var lite osaker nar vi fragade sa han sa att vi skulle fraga en flygvardinna. varfor vi fragade berodde pa att vi var sa pass osakra sjalva. det gick snabbt med denna resa sa jag hann ej forska sa mycket som jag ar van att gora. men vi fragade lydigt en flygvardinna o visade fram vara biljetter.

vi fick det da bekraftat att vi skulle stanna kvar i planet for att sedan lyfta. kl 16 landar planet i kalamata. vi sitter kvar. kl 16.40 kommer de nya passagerna. kl 16.45 kommer samma flygvardinna fram o fragar lite forsynt om jag heter spalle. da far vi reda pa att vart bagage star pa kalamata. vi skulle ju namligen ga av dar. men vad fan skojar du eller??

vi skulle ju stanna. du tittade ju sjalv pa vara biljtter. vi fragade ju for att vi var osakra. da kommer hon med det drypande svaret att "jag kollade inte sa noga pa biljetterna". jassa inte... men det kanske du skulle ha gjort karringjavel! BYT JOBB DA FOR FAN!!

helt seriost. halvstressade, halvskrattandes och halviriiterande gar vi till flygplatsen dar vart bagage star ensamt. alla greker ler lite forsynt at oss och transfer bussen har sjalvklar akt. taxi var det enda alternativet. sa vi har alltsa betalt en transeravgift plus 40 euro i taxipengar. (mycket specialgjort pris dessutom - det var namligen 6,5 mil till kalo nero).

inte nog med att hon kollade pa biljetterna. de raknade oss alla som var kvar i planet sa inga missoden skulle ske. oj da forlat mamma andersson jag rakade visst glomma emma i skogen. men jag lovar jag raknade alla barnen... men jag kanske inte tittade sa noga.

ja forrutom detta missode sa har vi haft det sa kul. och vi borjade skratta at denna incident redan i taxin da jag oxa hann tanka ut att denna grek var en seriemordare som skulle ta livet av oss. men han visade sig vara riktigt trevlig sasom alla grekerna har. men engelska kan de inte.

sol, varme, tzatziki, cola light, glass, bad (3 ggr an sa lange, jag tror jag forsoker satta personligt rekord), karlek, kortspel, skratt, varme (karleksvarme), samtal, svett, boklasning, mat, godis, basket, val (grekerna har val - tror vi!), 9 manaders firande o mycket mer....

bilder kommer i massor pa torsdagskvall. nu rycker sadjad i mig for han vill se hur det gar for ifk. och jag undrar om sylvia har lyckats ta ledningen borta....

puss pa er o snart ses vi

41390-2334
41390-2333
41390-2303

Kommentarer
Postat av: Pierre

Hahaha....skulle såååå vilja sett din min när du fick reda på att du skulle gått av....Härligt att ni har det skönt! kram

2007-09-17 @ 21:06:06
URL: http://pierretauberman.blogg.se
Postat av: Caroline

IFK vann... och Sylvia också tror jag...nu vet ni! puss hoppas du har bildbevis på de där 3 bad-gångerna...pusselipuss

2007-09-17 @ 22:15:53
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: Beata

Nej va coolt =) Det va bra område o så eller? Shopping, strand, restauranger m.m.?
Ni verkar ju ha de toppen! Fortsätt njut! Kram

2007-09-17 @ 23:32:19
URL: http://beatas.blogg.se
Postat av: Malin

Muaahahahaha! Vad vore en resa utan missöden?

2007-09-19 @ 09:42:42
URL: http://duvans.blogg.se
Postat av: Hillevi

Nämen usch va jobbigt det lät med det där med mellanlandningen! Sånt man vill slippa på semestern! Hoppas att ni har haft en underbar vecka i övrigt iaf, det hade vi =) Puss

2007-09-19 @ 14:33:27
URL: http://hillevilarsson.blogg.se
Postat av: Milla

Vad härligt det låter gullungar, ska bli härligt att se er imorgon även om jag är lite avis =). Puss puss

2007-09-19 @ 18:17:00
URL: http://cmillas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0