Publicerat: 2007-10-06 Klockan: 21:40:15

kalmar



i fredags stängde vi våra förskolor för att åka till kalmar o gå på en föreläsning om drömmen om det goda (vårt arbetssätt) och sedan besöka en förskola som heter trollet på studiebesök. det var givande och också väldigt kul med ett avbrott från det "vanliga" jobbet. vi bodde på kalmar stadshotell. på förmiddagen gick jag, carita, milla o sadjad o lunchade. mums!




sedan hittade vi 3 crazy girls en murvägg att posera vid och lyckan var gjord. nej då men lyckan var gjord då josefine såg en massa uttryckningsfordon. ni som känner mig vet att jag tycker att allt sådant är väldigt spännande. jag gick och frågade polisen vad det handlade om och det var ett bombhot mot socialkontoret, vilket senare visade sig vara falskt som tur var.



bussresan till trollet. så härligt när milla pillade i mitt hår. njutning!



jag o sadjad på hotellrummet........


milla o carita kom och sedan var det dags för 3-rätters middag med de ca 30 kollegor som var med.



bussresan hem. ja ännu en gång pillade milla i håret vilket resulterade i 55 flätor. milla lovade att det skulle vara så lätt att få ut dem. ja kanske om man har tålamod vilket då josefine inte har i mängder. hur den historien slutade ser ni på sista bilden...



bussresan hem. borta bra men hemma bäst. jag handlade en keps och lite turkosa inredningssaker. sen jag kom hem kl 15 har jag tvättat, fixat med nya sängen, dammat, vattnat, städat, dammsugat, gjort ordning de nya ljusstakarna, handlat, pantat burkar, lagat mat, duschat och ska snart se en film. sadjad är ute med sitt lag och firar att de nu spelar i division 4. imorn blir det ikea o vernissage i linköping med sadjad, mamma o pappa.

ja mitt hår ja. ni ser redskapen på bilden.  plus lite av det hår som fick klippas bort......

puss o hej

Kommentarer
Postat av: Jenny

knocked up var härlig! lättsam som du skrev.
haha, olyckligt med håret! sista bilden ser brutal ut med allt hår & saxen liggandes. nu blir det sängen här! :) kram & godnatt

2007-10-08 @ 02:51:53
URL: http://jennysoderberg.blogg.se
Postat av: Milla

Sorry, skulle kanske sagt att det behövs tålamod och kanske lite hjälp =)

2007-10-13 @ 18:17:21
URL: http://cmillas.blogg.se
Postat av: Vica

ni verkar ha haft det bra i Kalmar...synd på håret bara...
kramar vica

2007-10-20 @ 00:23:15
URL: http://vicas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0