Publicerat: 2007-10-20 Klockan: 12:48:02

en fiende i mitt eget hem

det är fruktansvärt att känna att jag har en fiende i mitt eget hem. jag pratar inte om min gata. jag pratar inte om min trappuppgång. jag pratar inte om mina närmsta grannar utan jag pratar faktiskt om mitt hem. innanför mina väggar. fienden trakasserar mig. den har gjort det sedan i tisdagskväll. det var då jag hörde den för första gången. den kom nära mitt ansikte. den surrade. den försvann. den kom tillbaks. och så har det fortsatt.

det värsta är att den blir modigare o modigare. inatt satt den på mitt ansikte. när jag vaknade hade den tagit en bit av mitt lepsyl (ja det står alltid utan kork när jag är hemma) och den satt o åt på lepsylbiten ca 10 cm ifrån mig. på mitt lakan.

den blir söligare o söligare i brist på föda men fortfarande har den snabbare reaktionsförmåga än mig. men idag är det the battle. idag ska den dö. jag ger mig inte. inget mer surrande. inget mer retande. idag ska jag vinna kampen över flugan. det finns inga andra alternativ. jag ska ha ihjäl den om det så ska kosta mig blod, svett och tårar.

bara för att jag är så beslutsam nu så har jag inte hört ett enda surr från den sen jag kom hem från combaten. skumt. vem vet den kanske har kolat av egen förmåga.

på tal om flugan så kan jag ju bara nämna det att det börjar mer o mer likna en jävla djurpark hemma hos mig. jag har en duva som har byggt bo i ventilationssystemet. *kurr kurr kurr kurr* låter det titt som tätt. i öppna spisen finns det något levande väsen. vad det är har jag ännu inte lyckats lokalisera. jonas trodde att det var jultomten som fastnat. jag har tagit kort rätt upp. jag har tagit bort all ved och letat. ikväll ska jag tända ljusen jag har i den öppna spisen. HAHA.

min kamp mot djurparken har startat!


uppdaterat!! ja jag har lyckats!!



Kommentarer
Postat av: Flugan

Bzzzzzzzzz
Hur går det, får du tag på mig?
Bzzzzzzzzz

:)

2007-10-22 @ 09:11:53
Postat av: Vickzie

men oj oj, vilken tur att du fick kål på den ;) vet inte om ninos har pratat med sadde men han ska jobba på lördag till klockan elva på kvällen men hur dags har ni tänkt gå ut? kanske hinner komma efter han slutat om ni inte ska ut så tidigt. puss

2007-10-22 @ 16:22:27
URL: http://vickz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0