Publicerat: 2007-05-13 Klockan: 12:41:19

barnvaktshelg



ja i fredags åkte o jag o hämtade de må undrena när jag slutade jobbet kl 13.. åkte tillbaxs till mitt jobb o de fick leka där.. sedan när sadjad slutade så åkte vi till sörping o åt mat hos stefan på kullens pizzeria.. mycket gott o ungarna åt nästan upp allt vilket är ovanligt.. sedan åkte vi till chappo o åt glass men tyvärr glömde jag bort att ta kort..



efter det åkte vi o tittade på fotboll, syrianska mot skarphagen, syrianska vann med 3-0 efter mycket om o men.. ungarna tyckte det var roligt att titta på fotboll, särskilt gustav som vägrade att åka hem förens matchen var slut..*brr* memil fann lyckan hos farhad.. de blev såta vänner direkt.. vi spelade även fotboll vilket var populärt!



sen kom vi äntligen hem o jag fick en blomma av memil o gustá som de hade kommit på den briljanta idén att köpa till moster.. de åt godis (visst blev de söta av klubban...) o sen slocknade de i soffan o bars in till sängen.. gissa vilka som fick sova på soffan..??



dagen efter var det dags för busfabriken.. tack jecka för tipset med mjukkläder.. annars hade det blivit jobbigt.. det var full rulle hela tiden o så kul!



sadjad var väl den som inte hade helkoll på det där med att hoppa studsmatta då han mest låg som på bilden.. mohaa..



efter 3 timmars bus så gick vi ut från busfabriken o styrde vår kos till maxi för att äta på mcd o sedan handla lite.. på maxi mötte vi såväl caroline som sofie o romme! kul!! sen åkte vi förbi gallerix o jag kunde hämta ut min tavla som skådas nedtill!! sen skjutsade vi hem dem till smedby!



kvällen spenderades hemma hos mig med mamma o pappa då sadjad hade bjudit hem dem för en kväll med middag, dricka,  kortspel o schlagertittande.. vi la en hundring var o sadjad kom närmst med ryssland o vann därför 400.. hmm..



några bilder från kvällen! mycket kul faktiskt! o god mat! mums!

nu ska jag snart hem till milla så ska vi två plus annie ha en desperet kväll! frukt, grönt, middag o gotte o en massa desperet avsnitt.. me love it!

en underbar helg med mina kära!

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 15.4


Din ålder borde vara 28.1 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Se där ja! du är ungefär lika gammal som du framgår av testet. Så fortsätt leva ditt liv precis som det är och allt vad det innebär. Glöm inte bort att allt eftersom du blir äldre så måste du samla på dig mer vuxenpoäng.
 
Tips på saker att göra för att få mer poäng
  • Köpa bil.
  • Köpa hus.
  • Åka till Kina
  • Anordna vinprovning för dina vänner.
  • Börja dricka Gourmetkaffe.
  • Är du inte redan sambo är det kanske dags att börja fundera på det iallafall.

gör testet du med på http://www.vuxenpoang.com/index.php

veckans citat står caroline för med följande;

"Jag har ingått ett avtal med mig själv. Hädanefter ska ingen som är viktig i mitt liv, få leva vidare utan att de vet att de är betydelsefulla för mig."

kanske inte ett lika humoristiskt citat som jag brukar välja men ett oerhört viktigt sådant!! ta till er alla o läs hela bloggen på http://santacarolina.blogg.se/

Kommentarer
Postat av: Caroline

det där testet ska jag också göra! undrar hur resultatet blir...haha...tack för kommentaren gumsan, det värmde..puss

2007-05-13 @ 17:51:45
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: Milla

En mycket mysig helg verkar ni ha haft och ja ungarna var jätte söta med klubban.
Puss

2007-05-14 @ 14:28:02
URL: http://cmillas.blogg.se
Postat av: Annah

vilken rolig busdag!! Snygg tavla oxå! Hur fixar man en sån? haft en tanke om att göra nåt sånt själv men, hur går man tillväga?? :)

2007-05-14 @ 15:22:46
URL: http://glitterflickan.blogg.se
Postat av: jessica

vad var jag sa......hehe busfabriken är ju toppen så kul bra tt ni haft det bra kramr

2007-05-14 @ 22:36:02
URL: http://jezziee.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0