Publicerat: 2007-01-08 Klockan: 20:02:20

sälen....

ja nu äntligen sitter jag här i lite lugn och ro o kan skriva en blogg.. sweet! underbar känsla... ja det regnar i sälen.. måttligt kul men så är fallet.. så det är miniatyrerna som har åkt lite idag efter mycket tjat.. men vi undanhöll oss backen o hälsade på min farbror, hans fru, deras ex.svärdotter o mina 2 kusinbarn nell o nåmi. mycket trevligt. bara de att nell o nåmi haft magsjukan under natten så vi får väl se utgången av det besöket..

mamma o jag gick över bäckar o i svampmarker.. haha.., det kändes mer som en sommarsemester än vintersemester.. men det kan bli bättre imorn.. till saken hör att det faktiskt snöade igår så det kändes lite snopet att vakna till kala marker imorse...

men det blir trysil i veckan iaf o där kan man få kvalitetsåkning! har ju hyrt blades för en hel vecka.. det är inte bara vädrets makter som är mot mig. utan jag min kvalitativa klant stukade foten igår under promenaden o lyckades no0g vrida till knäet också.. för inatt har jag vaknat flera ggr o haft ont.. o idag kan jag inte lyfta upp benet.. hmm.. ngn i norrköping som vill boka ortopedstid kanske?

nej men annars så är det fint här. mysigt stuga. 2-plans. de övriga 6 sover på nedre plan så jag sover ostört på övre.. lyx! bastun har jag nyttjat idag med en cola light o en tidning.. sweet!! imorn ska vi kanske till lammet o grisen o äta.. en resturang där man säger till kocken hur mycket fläskfilé, oxfilé eller lamm man vill ha.. han trancherar köttet o sedan finns det hur mycket tillbehör som helst att få.. o så kan man göra så hur många ggr som helst.. kanske att det blir åkning i gustavbacken får de små o syster o wallentin imorn.. men vi andra tre tar det nog det lilla lugna.. iaf mor o jag..

men onsdag så siktar vi väl på trysil iaf..

ja det är iaf skönt att komma bort lite, ej gå till jobbet, sova, slappa o bara få vara.. men saknaden är stor... gaah.. men men.. det är bara att bita i det sura äpplet o inse hur mysigt det kommer att bli att ses sen.. många o långa telefonsamtal blir det iaf.. tur att jag ringer gratis till alla med telia..

ta hand om er hemma i norrköping.... kommer säkert komma ngt mer inlägg om wallentin är vänlig o kopplar upp mig ngn mer gång.. bara att allt går i slowmotion..

puss på er

Kommentarer
Postat av: Anonym

du är saknad ska du veta...puss

2007-01-09 @ 18:02:52
Postat av: Sadjad

Oj såg att inte namnet kom med,o jag vet ju vad du tycker om anonyma skrivare...puss

2007-01-09 @ 18:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0