Publicerat: 2007-01-04 Klockan: 18:22:32

nyårsafton

då kom den.. den kvällen som jag längtat efter.. kan man göra annat när det vankas milla o osses underbara mat.. kvällen var perfekt! vi kom dit o fick dricka en god välkomstdrink (jo milla den var god!). efter det satte vi oss vid ett fint dukat bord med handgjorda bordplaceringskort. vi fick en snurrig förrätt, en italiensk varmrätt o en glassig efterrätt.. mums.. mellan varmrätten o efterrätten satte vi oss i sofforna o kikade på ett bildspel på ca 15 min som milla gjort. bilder från hela året med passande musik till. jag vill ha en kopia snart!! efter mat o bildspel så hade klockan tickat på rätt fint. vi spelade spel, ett hur väl känner ni varann spel, och jag sopade mattan med de andra!



såhär fina var allihopa....



såhär smarrig var maten...



efter detta var det dags att ge sig ut för att skåla in det nya året!


en liten bild på bildspelet hoppade in här också...

vi fortsatte att spela efter tolvslaget o vi var väl hemma runt 4 på kvällen efter en promenad hem.. dagen efter, den heliga dagen, så var det dags för att krascha pepparkakshuset! mums! vi åt god middag.. vi hittade faktiskt ett recept som vi följde! yihaa..



igår var det dags att säga hejdå till stina.. först charlotte.. nu stina.. buhu.. vi tränade ett dubbelpass på badet först o sen åkte vi o hämtade sadjad. han lagade mat åt oss medan vi duschade. sedan skrattade vi mest hela tiden o åt god köttfärssås o spagetti!



nu är det bara dagar kvar tills jag åker till sälen.. det ska bli så soft att komma ifrån ett tag.. inte ur alla aspekter men från ett par iaf.. hoppas bara att det finns internet där.. hemska tanke om inte.. det finns faktiskt lite snö där.. men vi kommer nog bege oss till trysil några dagar trots allt..

ha ett gott nytt år allihopa

grattis min kära underbara vän caroline!! underbart att du fixat teorin.. inte långt kvar nu! puss


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag är så glad för din skull Josephine. Jag har följt din blogg länge och aldrig skrivit något förens nu. Men jag kände att nu måste jag skriva något. Ja det är nog sen januari 2005 då Michele dog. Då hittade jag din blogg och går in minst en gång i veckan för att följa ditt liv. Du är en stark människa och vad än vissa människor tycker och tänker så ta inte åt dig. Jag har aldrig läst en sådan insiktsfull blogg förr och jag har både gråtit och skrattat. Du verkar ha underbara vänner som ställer upp. Ni hittar på så mycket roligt. Jag tog faktiskt lite illa upp först vid skilsmässan men sedan när jag läst dina bloggar så tycker jag att det var ett moget och klokt beslut av både dig och Pierre. Det var väldigt modigt av er att trotsa alla normer för vad som ska vara normalt om du förstår vad jag menar. Men det jag skulle säga från början är att jag är väldigt glad att du åter funnit kärleken. Ni ser ut att vara väldigt kära och han verkar göra dig glad. Ta hand om varandra och fortsätt att skriva både glada och ledsna och roliga bloggar. Du har skrivandets gåva Josephine. Och du verkar vara en tjej som är ikapp med dina egna känslor och värderingar. Många kramar Anna i Linköping

2007-01-04 @ 21:41:01
Postat av: jecka

SÅ HIMLA SKOJ NI VERKAR HAFT DET PÅ NYÅR =) Riktigt trevligt och vad fina ni var, skulle med vilja se bildspelet.vi hade med så trevligt darling det vet du redan, messar varandra pussar

2007-01-04 @ 22:24:10
URL: http://jezziee.blogg,se
Postat av: Joefine

tack anna.. orden värmer ska du veta! kram jossan o jecka.. visst ska vi messa vidare.. fan åker ju iväg en hel vecka nu.. huh..

2007-01-04 @ 22:37:51
URL: http://www.josephines.blogg.se
Postat av: Caroline

Tack darling!! känns helt underbart skönt! ha så roligt i fjällen! puss

2007-01-05 @ 10:22:57
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: Annah

vilka sjukt roliga fester du e med om!! *avis* brev e nu skrivet till dej och jag hoppas på snabbt svar för det e mkt jag e nyfiken på :)

2007-01-05 @ 15:15:09
URL: http://glitterflickan.blogg.se
Postat av: linda

hej jossan ni såg ut att ha ett bra nyår godfortsättning på det nya året kram

2007-01-07 @ 21:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0