Publicerat: 2007-01-25 Klockan: 14:28:44

löning...

sweet.. alltid lika skönt den 25.. vet egentligen inte riktigt varför jag tycker det.. för det är samtidigt väldigt deprimerande.. betala räkningarna, sätta in pengarna på matkontot o sen är det ju aldrig sådär bejublande mycket pengar kvar.. men det är skönt att göra räkningarna.. gaah vilken befrielse! så även denna gång..

vad har jag gjort denna vecka tills nu?? i måndags jobbade jag länge o sen gick jag en promenad med maria.. var helt däckad i soffan framför outsiders o cityakuten.. min kloka syster har i efterhand sagt att det säkert var från spänningarna i söndags.. dagen för micheles 1 årsdag.. o det var nog rätt.. i tisdags gick sadjad o jag till pierre.. det gick alla tiders.. sadjad gick upp först o pratade med pierre o jag kom ca 20-25 min senare.. jag stannade kvar ett bra tag o låg även då däckad på soffan.. hmm.. det är någonting med mig o soffor.. igår var det kvällsmöte o sen följde jag med sadjad hem.. pratade med hans far i ca 40 min om irans historia och även hur det är nu.. måste säga att han är riktigt påläst i ämnet.. varför vi pratade om detta är för att jag ställde ca tusen frågor till sadjad o fick inga svar.. så det var mycket intressant att få fråga lite om saker o ting.. blev en hel del reflektioner kring människosyn o  utanförskap o sådant är alltid intressant.. idag har jag hunnit jobba o fixa räkningarna.. ska träna box med maria..

sen ska jag hem o äta lite plättar o vegetarisk ärtsoppa.. mm nu blev ni bra sugna va... haha.. helgen bjuder på mys, fest o soffliggande.. en salig blandning med andra ord.. men först ska jag ta mig igenom ett stängningspass imorn..

c u all..

41390-1474

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag är mer påläst på andra områden...puss på dig,ser fram emot grillade kyclingfiler o ditt sällskap imorgon...

2007-01-25 @ 20:18:01
Postat av: sadjad

sorry missade namnet...

2007-01-25 @ 20:18:26
Postat av: Ullis

Ja det var skoj! Hoppas ni hade skoj, men såg ut som det på bilderna=). Vi får ta en fika nån dag. Kram

2007-01-25 @ 21:02:48
Postat av: Caroline

Vad är det för jävla min jag gör???? Visa tänderna kvinna! plättarna lät goda... inte soppan!puss

2007-01-26 @ 09:52:58
URL: http://santacarolina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0