Publicerat: 2007-01-21 Klockan: 17:32:03

ett år sedan...

Helgen har haft ett stort huvudsyfte.. att fixa denna dag någolunda bra..  med resultatet i hand så tycker jag att jag har lyckats.. iofs så är inte kvällen slut och jag ska avsluta dagen med att se någon film.. en snyftare.. Helgen har passerat ändå... som de alltid gör..det gick fasligt fort denna gång.. här kommer en resumé..

 

Fredags; jag gick en promenad runt strömmen = resultatet… stormen per hade tydligen blåst ner ett träd.. josefine messar och kollar på telefon o där är olyckan ett faktum.. pang på bara.. hmm.. sedan åkte jag till sadjad o vi åt mat o tittade på let´s dance. Heja robban heja robban!



den massiva skadan och trädet, döpt till esmaralda, som orsakade skadan..


Lördags; promenad runt strömmen.. denna gång väjde jag mot stormens per frammarsch.. syrran hämtade mig o vi hämtade upp sadjad vid mässhallarna.. vi åkte till harlekinen o såg på babel.. mäktig film men så mycket elände.. puh.. bland den tyngsta film jag sett efter lilja 4-ever såklart.. det är en enkel biljett till helvetet.. babel slutade faktiskt någorlunda hoppfullt.. sen gick jag i snöstormen till bomullsfabriken där jag mötte upp caroline.. vi satte oss o beställde en drink.. väntade på erika vars tåg hade stannat mitt ute i skogen i kimstad.. ca 90 min försenad var erika på plats! Då hade vi redan ätit vår förrätt o hunnit dricka lite mer.. mums.. varmrätterna kom in o vi drack lite mer.. god mat, god dricka o framför allt riktigt jävla bra sällskap! Tyvärr var jecka sjuk.. men vi tre lyckades roa oss ändå.. tusen tack caroline för att du bjöd oss på en underbar kväll..

 


förrätt, varmrätt o två smarriga drinkar...


galna gänget, erika o jag, erika precis hitkommen o caroline sugen på en drink..

när vi skulle dra oss hemåt kom sadjad o hämtade upp mig i en taxi.. vi åkte hem till mig o fortsatte att dricka lite o började spela kort.. första gången vi spelade kort tillsammans o josefine vann stort.. *yihaa* (jag behöver inte berätta hur det gick på kortspelet 2 ggr idag va..?? nej tack så bra!*puh*)



softa i soffan med lite cider, spelresultatet, sadjad i mörkret..
 

Söndag; Ja.. idag är det en sorgedag.. den 21 januari.. årsdagen för micheles död.. jag vaknade faktiskt vid tre tiden inatt.. första tanken som slog mig var att det var nu vi satt och bara väntade på det sista andetaget.. 03.15 orkade inte michele längre.. michele.. ett år.. vart försvann tiden? Vad gör du nu? Hur har du det bland alla andra änglar? Vakar du över oss, vägleder du oss? Många funderingar o många förhoppningar.. men lyckan är gjord bara jag vet att du inte lider längre.. Och det är jag helt säker på.. att du har fått frid.. jag var vid minneslunden idag med sadjad, mamma o pappa.. vi tände ljus och lämnade rosor till dej.. det var stilla och fint idag.. inte alls det kaos som rådde sist jag hälsade på dej.. vet du vad michele? Igår var det snöstorm här.. inte alls i den klass som det var för exakt ett år sedan men ändå.. vädret påminde sig och var likartat..

 



Jag såg på ett tv-program nyss.. halkade in på det och blev fast och satt o lipade mig igenom programmet.. det var en familj i usa.. först fick man se den 10 åriga (??) sonen opereras för hjärntumör.. typ 2 veckor senare var det dags för den 33 åriga (??) pappan att opereras för en hjärntumör.. som tur var gick både operationerna bra men det var helt sjukt.. o den stackars mamman/frun till dessa två.. hjärtgripande..

 

Hur som helst michele så saknar jag dig.. fasligt mycket.. jag vet att stora delar av din familj samt micke var vid mem idag.. faktum är att pierre och jag ska åka dit någon dag så jag ”hittar själv” i fortsättningen.. jag har bara varit där en gång och det var när vi strödde dig.. då var jag inte vid mina sinnens fulla bruk så jag har ingen aning om hur jag ska hitta dit.. michele… varför hände detta?? Till vilken nytta?? Hade detta något syfte eller var det bara helt i onödan..? slöseri med en underbar tjejs liv.. lärde detta oss något? Ja någon lärdom har förhoppningsvis vi alla tagit  av detta.. att ta vara på våra liv och njuta, följa våra känslor och leva.. vi lever för dig michele..

 

MICHELE DU KOMMER ATT FÖR ALLTID FINNAS HOS MIG.. SÅ LÄNGE JAG LEVER SÅ LEVER DU INOM MIG! O INOM MÅNGA ANDRA OCKSÅ.. NÄR MAN TÄNKER PÅ DET PÅ DET SÄTTET SÅ LEVER DU ETT VÄLDIGT HÄNDELERIKT LIV.. DU FÅR VARA MED OM MYCKET.. JAG ÄLSKAR DEJ MICHELE MIN EVIGA LILLA SNUTTUNGE..


Kommentarer
Postat av: erika

hej snutt! hoppas kvällen blev så bra som den kunde för dig nu och att ni hittade på ngt mysigt!!!!
Tack för trevligt sällskap iågr!!

Puss puss

ps/ du får hjälpa sadde att laga tröj-hålet i hans armhåla ;-) hihi

2007-01-21 @ 17:59:03
Postat av: sadjad

Tack gode gud för dig...nu får du mig att tänka i andra banor än en sketen match...(du vet varför jag tyckte den var sketen) du får mig alltid att tänka efter o det är riktigt bra ska du veta! Puss på dig...förresten erica tröjan ska vara så där haha!

2007-01-21 @ 19:03:21
Postat av: Josefine

tack själv erika.. det var toppen.. o du om det är någon som lagar tröjor av sajad o mig tror jag att det är han.. haha.. han gick syslöjd, jag gick träslöjd.. ja jag vet det är nästan en svordom när man har en far som är symaskinsförsäljare.. men jag gick syslöjd ett litet tag iaf.. o du sadjad alla "problem" är relativa men det är skönt att veta att jag kan få dej att tänka om.. puss på er båda

2007-01-21 @ 19:37:03
URL: http://www.josephines.blogg.se
Postat av: Ann-sofie

Ett år går otroligt fort. Såg hennes minnesannons i tidningen igår... Livet är så orättvist....

2007-01-21 @ 20:43:37
URL: http://annsofie83.blogdog.se/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0