Publicerat: 2007-02-18 Klockan: 19:20:43

en alldeles fantastisk helg...

ja o så har det varit en alldeles fantastisk helg.. den bästa på länge.. det är så härligt att kunna sitta sliten, trött o unken o bakis en söndagkväll o ändå konstatera att denna helg gav så mycket energi! vad har vi då gjort denna helg??



jo i fredags så kom jecka o hämtade oss o vi for hem till dem.. en snuvig evvan mötte oss men hom höll ändå humöret uppe någolunda.. vi åt tacos o god fruktsallad.. o danne du fick mvg på tacosen..mycket gott! vi hade skittrevligt o sadjad o danne kom överens kalajsbra vilket var kul! vi såg på lets dance o världens bästa hjälp! sedan var jecka snäll o skjutsade hem oss.. tack för den kvällen.. vi bjuder igen snart..



igår gick jag först en promenad med pierre runt strömmen.. han hostade o harklade en hel del men mådde iaf bättre.. sedan vankades det kalas hos caroline.. något som är lika uppskattat varje år.. o det är alltid lika kul att träffa hennes familj.. lilla cornelia var inte så liten längre utan en urgó tjeja på 4 världsvana år.. störtskön tjej helt enkelt.. o lilla wilmer var ju bara så bedårande söt..



vissa människor gosar med barn o vissa gosar med djur.. ja så är det helt enkelt.. haha.. presentöppningen var snabbt över då cornelia var flik i fingrarna.. tack caroline för god mat o en mysig kväll..



sadjad o jag fortsatte alkoholintaget hemma hos mig efter caroline.. vi hade riktigt kul.. lite sjukt kul kanske för att bara vara han o jag men det gjorde saken ännu bättre.. strax efter tolv vandrade vi ner till baren o pratade med lite folk o drack lite mer.. när baren stängde gick vi två plus tomas till palace.. o där hade vi skitkul från början till slut.. vi lämnade av tomas vid jämna mellanrum o pratade med honom då o då.. annars så dansade vi.. nästan hela tiden.. o när vi inte dansade så drack vi, pratade med kända o helt okända människor, var på lepsyljakt o luftade oss..

strax innan tre bestämde vi oss för att gå hem.. o jag kan fortfarande inte förstå hur den lilla sträckan tar så fruktansvärt lång tid att gå för oss två vareviga gång.. men men det gör det..



idag sov vi länge.. tacka någon för det.. gick upp o fräschade till oss.. köpte en blomma på hummelgrens o gick sedan till mamma o pappa.. där åt vi god middag bestående av sesampotatis, vitlöksspäckat kött, sallad o mumsig sås.. smarrigt.. sedan la jag mig i sängen o mamma o syrran var inte sena att haka på.. vi kollade på simhopp o småsov lite.. eller vilade ögonen iaf.. sadjad spelade spel med knatarna.. en mycket god o rolig eftermiddag..



den avslutades med en promenad hem.. jag tog ett varv runt strömmen o frågade mig själv ett antal gånger varför de bara har belysning på ena sidan.. mycket dumt..

nu ska jag duscha o sedan dö i soffan... så fruktansvärt seg o trött efter en kalashelg.. tack alla inblandade för att ni gjorde denna helgen så jävla bra!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Tack själv gumsan! Sadde var väldigt populär hos min familj iaf...

2007-02-18 @ 20:21:17
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: erika

vilken härlig underbar helg du verkar haft gumman!
Min har varit härlig den med fast men en lugn hemma söndag :-)

Knär är fortfarande inte bra :-( :-( :-(

puss puss

2007-02-18 @ 22:31:15
Postat av: sadjad

den var fantastisk...fan va kul vi hat haft! Puss

2007-02-19 @ 09:44:30
Postat av: jessica

tackar själv gumman mysigt vi hade vi väntar på en igen bjudan snart hehe ska blogga med idag får du kolla ikväll puss i massor

2007-02-19 @ 10:55:33
URL: http://jezziee.blogg,se
Postat av: Milla

Vad mysigt ni verkar ha haft och vad kul att ni kan gå ut tillsammans. Puss på er

2007-02-20 @ 08:00:00
URL: http://cmillas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0