Publicerat: 2007-04-12 Klockan: 14:15:25

halvtid

ja det är ju inte ens halvtid på veckan nu.. utan mer än så.. men veckan har bara rusat iväg så jag har ju inte hunnit med att ens tänka blogg.. vad har hänt..? varför går tiden så hiskligt fort..? är det ett tecken på att jag börjar bli gammal eller vad är det frågan om..? men hur patetisk kan jag egentligen få bli o ställa en sådan medelmåttig fråga.. den frågan är i var kvinna o var mans mun varje dag.. var tar tiden vägen?

men ärligt talat så undrar jag var.. som tur är gör jag iallfall roliga saker under tiden som tiden bara passerar (mycket tid blir det nu).. men för att känna att jag egentligen har tid så borde jag inte göra ett dugg.. den veckan jag hade i vintras då jag ej gjorde något då kände jag av tiden.. men hur kul är det...? kanske bättre att göra saker jag trivs med och sen ifrågasätta var fan tiden tar vägen..

men gaah hur fan orkar jag ens älta om detta..? hmm...

jaja jag har iallafall köpt en ny telefon.. nu vågar jag strejka mot min lg chocolat.. ska försöka få ut en helt ny så jag kan sälja den.. för det måste vara så att det bara är mitt ex som är ett måndagsexemplar.. den är så söt o ser ut såhär.. min är den rosa!!!

41390-1720

igår var vi på en toppenutbildning med en man som heter urban hansson.. dagen bara svischade förbi o när vi gick därifrån var jag fylld av energi istället för utpumpad som jag brukar vara efter heldagar.. på kvällen gick vi på bio med trollebo gänget o vica.. vi såg på "se upp för dårarna" som faktiskt var riktigt bra! en helmysig må bra film.. sen satte vi oss och pratade.. mötte pierre, danne o calle.. o du pierre sadjad ska visst ta ett snack med dig angående det där med hockeyfrilla.. *haha*

idag ska jag träna box o städa.. imorn ska jag träna streetdance (o hur fan ska det gå..?) o sen ska jag hem till milla o osse.. osse o sadjad ska laga mat åt oss.. eller ja osse iaf.. lördagen blir en dag i myspys anda..

puss

Kommentarer
Postat av: Milla

Jasså jag trodde att det bara var jag som hade min rosa period =).

2007-04-12 @ 19:19:50
URL: http://cmillas.blogg.se
Postat av: PB

Så du slog till på en rosa som jag :D. Kramiz

2007-04-12 @ 19:52:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0