Publicerat: 2006-10-31 Klockan: 17:20:25

grön av avund...

mm det var vad min kära kollega karin blev när hon läste min blogg idag på rasten.. jag ska berätta en sak om karin o det är att hon är en sån där människa som läser min blogg jämt.. men som är anonym som en liten råtta.. ja det är vad hon är.. hon lämnar aldri kommentarer eller spår av bevis på att hon varit här..ni som ifrågasätter hurvida jag vet om råttor är anonyma eller inte kan ringa till mig mellan 20-20.01 ikväll. ja så där satt hon den här karin o läste o läste o blev grönare o grönare i ansiktet.. varför står det inte egenskaper om mig röt hon sedan i frågande.. ca 10 sekunder senare kom sadjad springandes med en lapp o karin blev lugn o blid igen!

so here it comes...

K-karlarnas drottning
A-artig
R-respektingivande
I-inte dum
N-noggrann

G-glad/gympadrottning
E-en underbar vän
N-näsvis
N-naturlig
E-eleganta ben
B-riljant
Ä-ärlig
C-cool
K-kartig (på ett bra sätt)

så karin.. hoppas du blev nöjd nu.. haha... o alla som inte förstått att jag drivit den första delen av detta känner inte josefine så bra som ni tror.. karin blev inte bara grön av avund det övergick sedan till neongrönt också.. det ni.. haha..

"Måtte du hitta de små stigar som livas upp av fågelsång och som kantas av blommor som andra aldrig ser."


Kommentarer
Postat av: Karin

Tack ska du ha. Du är ju för rolig. Sen när jag kom hem övergick det neongröna till lilla. Du skulle ha sett mig.... Alltid kul att bli omnämnd i din blogg.

Kram

2006-11-03 @ 18:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0