Publicerat: 2006-03-16 Klockan: 16:21:48

tröttisch..

mm jag är lite smått trött just nu. dagen har gått i ett o det har varit riktigt skoj på jobbet.. men nu känner jag mig TRÖTT.. har ändå fått sova i nästan 2 veckor nu pga att jag har varit sjuk! jippie! har varit helt däckad på kvällarna.. men nu börjar jag ju tillfriskna.. skönt det med..

imorn ska jag jobba hemifrån med hemsidan.. både bu o bä.. skönt att vara hemma o slippa tjatet som det kan vara ibland.. tehe.. vissa vet jag menar iaf.. men det kan vara så fasligt irriterande att jobba med hemsidan för den vill inte alltid såsom jag vill.. tehe..

på kvällen så ska pox till sörping o ha "killmiddag".. jag ska på middag/partaj hos "tanterna". det ska bli kul. camilla svänger förbi o hämtar mig strax efter 18. o camilla min lilla gumma.. hur är det med dina öron efter dessa 2 veckor..? håller tummarna inför nästa vecka!

på lördag ska pox o jag till smeden o lämna in våra förlovningsringar. så ska de göras om.. kommer kännas lustigt att gå utan ett par dagar. vi håller på att leta efter en präst förtvivlat! om någon känner en bra präst som är tillgänglig den 5/8 är det rätt tillfälle att höra av sig NU! annars riskerar hela bröllopet att i inställt.. ja ja nu kanske jag tog i lite... men nått i den stilen iaf..

snart ska jag till boxen.. sen ska jag snusa bebis... puss

  poxälsklingen


Kommentarer
Postat av: Josefine

desperat......... ingen som vet ngn bra präst detta datum????

2006-03-17 @ 14:13:10
URL: http://www.josephines.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0