Publicerat: 2006-07-13 Klockan: 00:24:33

musikvideo

ja jag vet ni kan knappt bärga er.. men ni måste.. den är på g.. jag svär o lovar den är på g.. kanske efter helgen vem vet?

det är ju så att igår började inspelningen av boten anna videon i ny regi,.. jaha visste ni ej om det? jo jo men då ska jag berätta för er att så är det. det är nämligen jag som medverkar i den. milla är producent.. den kommer bli så klockren om man har en stor dos självdistans till sig själv.. haha.. igår när jag o sadde var hemma hos milla så påbörjades inspelningen o den ska ta vid o fortsätta imorn.. vi blev lite runda under fossingarna så när oskar kom hem från pox så begav jag o sadde oss hemåt.. vilket resulterade i att sadde kraschade på vår soffa.. o där sov han tills det var dags att gå upp för pox o mig.. gaah.. pox o osse hade haft en trevlig kväll de med.. bilder kommer nog imorn eller på fredag.. det startades en hel del nya bloggar igår med.. jag har länkat till dem på min startsida men här kommer de..

http://www.cmillas.blogg.se

http://saddes.blogg.se

http://oskaropierres.blogg.se/

http://millijossallad.blogg.se/

41390-412

nu kom jag o pox nyss hem från bio.. sett pirates med syrran o wallentin.. filmen var skaplig men depp var otrolig. o tro det eller ej det fanns faktiskt en scen där orlando var snygg i.. annars är han ju inte någon favorit till mig någonstans.. det var skoj att träffa syrran o walle! åt på harrys innan! det som är mindre skoj nu är att om mindre än 5 timmar ska jag upp.. börjar kl 6 imorn o måste duscha av mig innan jobbet.. gaah..



Kommentarer
Postat av: linda

vilka mysiga badbilder! somriga! ;)

2006-07-13 @ 00:31:45
URL: http://syrligt.blogg.se
Postat av: Camilla

Vad är det för träskmonster som kryper bredvid er i vattnet, ni ska nog se upp med att bada för mycket där i sommar.

2006-07-13 @ 10:34:48
URL: http://www.cmillas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0