Publicerat: 2006-02-05 Klockan: 13:57:37

6 månader kvar..

idag är det ett halvår kvar tills pierre och jag ska gifta oss. det känns mäkta overkligt. men alldeles.. alldeles underbart! jag kan knappt tro att det är sant. jag kommer att få gifta mig med den man jag älskar nått så innerligt! den man som alltid ställer upp på mig, som får mig att skratta, som får mig att känna mig trygg, som får mig att glädjas åt de små sakerna i livet, som får mig att känna mig lycklig, som får mig att vilja utvecklas, som får mig att uppskatta kärleken, glädjen, passionen och gemenskapen i begreppet "tvåsamhet".

jag ska gifta mig med den man som är min älskare och bäste vän! jag blir helt euforisk av att bara tänka tanken....

om ett halvår kommer vi vara iordninggjorda, omgivna bland våra närmsta vänner o våra familjer. vi kommer att ha vår fest designad av oss till alla våra kära!

sedan åker vi iväg på vår resa...

jag längtar!


igår lämnade jag pierre på busstationen för han skulle på kickoff träff. då var det på dagen 5 år sen vi sågs på busstationen för första gången. när vi skulle åka på viking line kryssning. sen den dagen har det varit vi! vi har klarat oss igenom både svåra o glada saker i livet. vi har blivit starkare tillsammans! vi har utvecklats till ett gemensamt mål..

oh.. jag blir lite lyrisk av allt detta.. snart ska jag åka o hämta honom.. min lilla babe..


Kommentarer
Postat av: Jessica

Ja de är sanslöst vart fort tiden går så himla roligt att ha ett bröllop o se fram emot också i år. ska bli så skoj att vara tärna för dig min STJÄRNA hi hi puss

2006-02-06 @ 20:52:31
URL: http://jezziee.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0