Publicerat: 2006-12-21 Klockan: 19:51:23

platt fall...

ja de var vad jag upplevde idag när jag cyklade från jobbet till stan.. hur kan de placera trottoarkanter på så märkliga ställen *fnys*.. så nu sitter jag här med blodigt knä o upprispade byxor o tycker allmänt synd om mig själv.. men vet ni vad det värsta var..?

jo ponera följande;

"en kvinna i sina bästa år, vilket vill säga 26, cyklar med en bärpåse på styret. hon väjer för en grop i marken där de ska asfaltera. denna väjning resulterar i ca 1 sekunds fördröjning när det gällde att rätta upp styret igen. denna sekunds fördröjning resulterar i att hon inte hinner åka upp där hon hade planerat. o när det inte går som denna kvinna har planerat så blir det ofta pannkaka av allting.. haha.. likaså denna gång.. kvinnan svänger lite för sent o hucks fluxs ligger hon på gatan. precis utanför sånt och gott. ja det är precis efter kristinaskolan. ja det är väldigt centralt. ja det kom nog 2 bussar och såg detta missöde. ja kvinnan tittade sig lite runtomrking för att snabbt observera om det var många som såg"

då kommer vi till nästa poäng. var det några som såg.. *hujeda mig att det var*. var det några som ingrep..? ja här går meningarna isär lite. det var tre personer som uppmärksammade detta platta fall alldeles särskilt. en tonårstjej med mobiltelefonen i högsta hugg. en kvinna på ca 45 år. en äldre man på ca 73 år som satt i en bil på motsatt sida. vilka ingriper??

1. tonårstjejen lyfter blicken från mobilen. tittar till.vänder sig sedan bort för att slippa bekymret.
2. kvinnan på 45 år kommer springade över gatan och är orolig över min hälsa. ställer upp cykeln. plockar upp påsens innehåll. ber mig gå lite för att se att jag kan röra knät. sedan går hon iväg när jag försäkrat henne att den som lider mest av detta fall är påsen som gick sönder.
3. mannen i bilen kommer över med en tom påse. han har alltså observerat att min påse är kaputt.
4. tonårstjejen kikar lite o tittar sedan på sin mobil igen.

trodde aldrig jag skulle säga det.. men here it comes; hur fan är det ställt med dagens ungdomar?? hjälp till en gnutta.. ouppfostrade ungar alltså.. gaah.. eller kan det möjligtvis vara så att de mognar någon gång under gymnasiet o vågar ingripa. jag vet en sak att vår förra praktikant anesa hade ingripit direkt. det var en bra ungdom det.. haha.. nu ska denna gammeltant säga hejdå.. vad syftet var med denna blogg?? ja det vet hon inte ens själv.. puss o hej

41390-1264

Kommentarer
Postat av: Malin Eklöf

Aj,aj,aj! Det är inte kul att drutta omkull med cykeln. Kommer ihåg när jag kanade 3m på rumpan i snön efter att cykeln försvann under mig. Detta var precis vid bakre utgången på Filmstaden. Det fanns säkert 10pers runt om mig...ingen hjälpte mig!Kan bero på att de trodde jag var komplett galen eftersom jag satte igång och asgarvade åt mig själv. Självironi är människans bästa vän!!!

2006-12-22 @ 08:03:05
Postat av: Caroline

Oh stackars gumman! jag höll också på att köra omkull igår, men det var för att det var halt... jäkla cyklar!

2006-12-22 @ 08:28:43
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: vendeley

helt ärligt så är det kört för dagens ungdom. ;)

2006-12-22 @ 08:40:12
URL: http://vendeley.blogsome.com
Postat av: PB

Stackare!!! Ja du det konstiga är att det första man gör när man slagit sig å det gör så fruktansvärt ont, man tittar runtomkring för att se så att ingen såg. Hi hi det är så typiskt. Hoppas du inte fick alltför ont! STOR TRÖSTKRAM

2006-12-22 @ 20:01:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0