Publicerat: 2006-12-07 Klockan: 13:07:25

pixbox

ja eftersom jag bara har en blogg, en lunar, en familjelivsida, en flixtersida, en skunk o säkert en massa mer saker som jag glömt bort så måste jag ju utöka med en pixbox sida. JAG ÄR FRÄLST!!

http://www.josephinespixs.pixbox.se

I AM IN LOVE....................

där kommer jag framöver lägga in album, man kan kopiera bilderna o framkalla om man vill. o vet ni vad det bästa är... det är gratis att lägga upp bilderna där. *yihaa*



jaha.. snart ska jag åka till bodyzone o få zonterapi i en halvtimme o sen massage i en timme.. sweet! det som inte är lika sweet är att direkt efter det ska jag till world class o träna ett mastodant pass med charlotte. världens jobbigaste box.. kanske inte helt bra efter den avslappningen.. men värr saker har inträffat i världshistorian..

på lördag ska jag o mamma till sthlm o göra stan.. underbart.. har ju blivit lite av en tradition att vi åker en till två ggr om året o shoppar tillsammans.. mycket trevligt!


lite kuriosa;
jag tror att jag har ätit för mycket på woken på filmstan för nu har jag börjat få rabatt där.. haha.. helt otroligt! igår var jag, pappa o walle på expertkväll efter stängning. så numera är jag ägare till en sony lcd 32 tums o ett bioljud! där var även pierres föräldrar o erik. samt danne o sigrid o conny. det var skönt/kul att träffa dem..

nej nu ska jag diska innan jag ska cykla iväg till världens ände.. för det är visst så att det är där bodyzone ligger..

puss

41390-1223

Kommentarer
Postat av: sadjad azari

massage,stockholm,ny tv...ja somliga har det bra!

2006-12-07 @ 16:42:59
Postat av: linda N

hej gumman vilken fin sida du gjort med lite bilder o (collage), var inne och kolla den men du hur går man in på familjeliv?? puss

2006-12-08 @ 09:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0