Publicerat: 2006-12-16 Klockan: 01:45:33

fullproppade veckan del 2

ja det är sant.. ni behöver inte gråta.. ryktena ni har hört ska nu besannas.. det kommer en del 3 i denna kategori.. andas ut nu!! jag vet att ni är lättade.. det kommer att bli en triologi.. mark my words...!!

innan jag ens ägnar en rad åt den fullproppade veckan måste jag bara ställa en öppen fråga.. eller det kanske mer är en fundering.. idag har iaf mina tankar kretsat lite kring detta bisarra ämne.. om inte så har jag förbannat det faktumet iaf.. för det är ta mig fan ett faktum... hur kan det komma sig att det alltid är motvind åt det jävla håll man ska cykla åt?? HUR??

jaja nog om det..

torsdags; då kom connymannen hit o började hjälpa mig att koppla in bioljudet o min nya tv.. observera platt tv.... hihi ja jag vet.. nördigt!! sen joinade sadjad, karin, en full jecka o pb oss också.. vi åt tacos, pratade o körde en veckan bästa o sämsta.. jecka nöjde sig inte bara med öl utan krävde också en grogg.. sabla kvinna att slösa min sprit o inte ens dricka upp groggen.. haha.. jag hade toppenkul! tack!



fredags; bra dag på jobbet!!! vilket baseras på eftermiddagen! sen åkte jag hem o la mig i badkaret med duschens strålar sirlandes på mig.. mm... drack en cola light o åt gurka.. haha.. så mysigt blev det.. kunde ju ha skrivit champagne o vindruvor eller något sådant mer exotiskt men så var inte fallet o det är visst fult att ljuga.. sen åkte jag till milla o osse.. där var det julfint med pepparkakor i fönstrena, juldukat, julbord på g, glögg o julklappar på borden! först hade vi en rolig tävling "ställ om jossans klocka på kortast tid".. det var tre deltagare o conny vann över osse med ca 30 sek.. det ska tilläggas att det var tre tekniknördar som tävlade o segertiden blev ändå ca 8 min.. likamed en jävla svår klocka...



sen så åt vi julbord.. pratade o skrattade.. hade julklappsutlottning på hundrakronors saken.. sedan lekte vi en lek.. norsk julafton tror jag att den hette.. gaah.. inte bra för nerverna alls.. shit alltså.. men tillslut gick jag som stolt vinnare ifrån med det jag önskat!! men det var blod, svett o tårar bakom detta.. vi fortsatte med att spela olika spel.. hade en skitbra kväll!! längtar redan till nyår..



imorn är det dags att fira syrrans 35 årsdag hårt! yihaa!!

i

Kommentarer
Postat av: Milla

Ja tack för en härlig kväll får jag säga, är lite ledsen att vi inte kunde vara med på taco kvällen men det var värt det när ni blev så glada för gårkvällen. Ha en riktigt trevlig kväll. Och ett stort tack för paketen. Puss och hej

2006-12-16 @ 17:17:46
URL: http://cmillas.blogg.se
Postat av: Caroline

Tro det eller ej, Joss... jag har en blogg med nu! puss

2006-12-16 @ 21:50:30
Postat av: Caroline

http://santacarolina.blogg.se

2006-12-16 @ 21:51:29
Postat av: linda

vilken mysig och trevlig kväll ni hade snart är det jul en vecka kvar har du skrivit någon önskelista till tomten puss

2006-12-17 @ 10:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0