Publicerat: 2006-04-15 Klockan: 11:03:26

irriterande

ja nu för tiden har jag verkligen problem med sömnen.. inget snack om saken. spelar ingen roll om det är helgdag eller arbetsdag som jag ska vakna upp till. jag kan inte somna som förr. det tar från ca 1 - 4 timmar för mig att somna. oftast runt 2-3 h.. det är så trist. jag fungerar bra dagen efter hur lite jag än sover men har börjat känna mig lite smådepp o det tror jag har med detta att göra. jag ska ju vara hur glad som helst annars.. snart är det bara 3 o en halv månad kvar tills bröllopet. vi ska snart till cypern, sommaren är på väg o en massa annat skoj. men jag känner mig inte så glad som jag borde. till det ska tilläggas att jag var så glad innan det blev så här SKITSVÅRT för mig att somna. så jag vet ju att jag egentligen är glad för allt detta..

det sista innan jag ska säga hejdå är det här med namnen. jag känner på det hela tiden. spalle eller tauberman. tauberman eller spalle. josefine spalle eller josefine tauberman. josefine tauberman eller josefine spalle. eller kanske josefine spalle tauberman.

ja vi får se.. alla säger olika.. så det är inget att ha heller. ska höra med min familj imorgon.. se om de har nått nytt att säga..

hejdå

   är detta en spalle eller en tauberman må tro???

Kommentarer
Postat av: jessica

hejsan hoppsan jossan gaah vad jobbigt med din sömn,förstår de är hårt. att du orkar dagarna de förstår ja inte. Ja frågan är josefina spalle eller tauberman ja förstår ditt dilemma men gör vad som är känns bäst för dig lyssna nog till ditt hjärta glad påsk

2006-04-16 @ 07:36:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0